Sprider Stores îşi extinde operaţiunile din cadrul Iris Shopping Center (Titan), într-un nou spaţiu cu o suprafaţă de peste 1.100 mp. Astfel, această unitate Sprider Stores va fi prima din Bucureşti operată de retailer pe două niveluri ale unui mall.

20264-sprider.jpgIris Shopping Center devine astfel şi cea mai mare investiţie a Sprider Stores în România, totalul alocat acestei unităţi, începând cu anul 2008, fiind de peste 1,5 milioane euro, se arată într-un comunicat remis de companie.

"Sprider Stores desfăşoară în prezent un proces de modernizare a tuturor magazinelor sale, precum şi de extindere a celor mai de succes unităţi. Datorită relaţiei foarte bune cu Iris Shopping Center şi faptului că aceasta a fost una dintre primele unităţi deschise în România, am ales magazin locaţie printre primele pentru implementarea noului concept. Magazinul nostru din Iris Shopping Center a devenit unul dintre cele mai profitabile din reţea în ultimii ani. De asemenea, am remarcat o creştere constantă a fluxului de vizitatori, ceea ce ne confirmă potenţialul pe termen lung al amplasamentului", a declarat Konstantinos Pipinelis, director general, Sprider Stores România.

În Bucureşti, Sprider Stores operează patru magazine, amplasate în sud-estul Capitalei, şi deţine o suprafaţă de vânzare de aproape 5.000 mp. La nivelul întregii ţări, Sprider Stores este unul dintre cei mai importanţi retaileri, operând peste 20.000 mp de spaţii comerciale.

Reţeaua Sprider Stores a intrat pe piaţa din România în anul 2007, printr-o unitate deschisă la City Mall, şi deţine în prezent 17 magazine oraşe precum Bucureşti, Cluj, Timişoara, Buzău, Piteşti, Bacău, Iaşi, Suceava, Oradea şi Târgu Mureş. Până în prezent, compania a investit peste 20 milioane de euro în amenajarea unităţilor sale în România.


Sursa

9 August 2011