15 septembrie Teatrul de Operetă - Ion Dacian

Unul dintre oaspeții de seamă ai celui mai important eveniment imobiliar organizat până acum în România este Sanja Radovanovic, președinte și co-fondator al Asociației Europene a Profesioniștilor în Home Staging (European Association of Home Staging Professionals - EAHSP).

Angajamentul ei principal, în calitate de președinte al EAHSP, este de a obține credibilitatea și recunoașterea pe care o merită această profesie în Europa.

De altfel, Radovanovic a avut o contribuție fundamentală la începutul expansiunii globale a Asociației Internaționale a Profesioniștilor în Home Staging (IAHSP®). Ambițioasă, respectuoasă și perseverentă, Sanja Radovanovic a sprijinit înființarea a numeroase asociații afiliate, precum și crearea și menținerea unor parteneriate cu asociații imobiliare de top la nivel mondial.

Sanja Radovanovic este, de profesie, designer de interior. Cu un master în domeniu (Accredited Staging Professional Master® - ASPM®), Radovanovic și-a lansat propria afacere în 2013, în Chicago, SUA. Este vorba despre Home Staging - The Art of Staging.

De altfel, pentru Sanja Radovanovic pasiunea a devenit profesie, astfel încât tot ceea ce face are legătură cu designul de interior. Asta explică și rezultatele extraordinare obținute până acum.

În cadrul conferinței The Art of Real Estate, Sanja Radovanovic va vorbi despre ce știe să facă mai bine: home staging și beneficiile pe care le poate aduce această tehnică agenților imobiliari care doresc să facă performanță.

„Modul în care vinzi contează mai mult decât ceea ce vinzi. Astăzi, mai mult ca niciodată, strategiile de marketing și instrumentele potrivite joacă un rol cheie în realizarea unei tranzacții imobiliare de succes. Treceți înaintea concurenței și faceți diferența oferind clienților dumneavoastră serviciul de excelență”,

spune Sanja Radovanovic, trainer certificat al Accredited Staging Professional® (APS®) și Accredited Staging Partner® Real Estate Course for StagedHomes.

Sanja Radovanovic este, totodată, co-fondator și CEO al Handshome, o companie italiană care închiriază mobilier pentru promovarea caselor care sunt de vânzare. În plus, ea este director de creație al MARI Team Immobiliare, prima agenție imobiliară italiană care „pune în scenă” fiecare listare.

Sanja Radovanovic nu s-a limitat, însă, la a ține cursuri și a conduce organizații de profil. Ea a dus arta punerii în scenă la un alt nivel, astfel încât domeniul să devină accesibil publicului larg. Sanja este unul dintre prezentatorii rubricii TV „How&Why”, dedicată lumii designului, arhitecturii și punerii în scenă, din cadrul show-ului „Bricks and The City”. Ea este și gazda unei emisiuni difuzate de Casa Italia Radio, un post de web radio Italian, dedicat în întregime domeniului Home&Living.

Despre eveniment

DATA: 15 septembrie, începând cu ora 9:00

LOCAȚIA: Teatrul Național de Operetă - Ion Dacian

ORGANIZATORI: APAIR și IMOPEDIA.ro, CU SPRIJINUL: MLS.ro și NAR

REZERVĂRI: www.TheArtOfRealEstate.ro

Mai citește și:

Activezi în industria imobiliară? Rezervă-ți locul la evenimentul imobiliar al anului!

The Art of Real Estate - primul eveniment de anvergură marca APAIR și IMOPEDIA.ro

22 August 2022