După trei ani de criză, jucătorii din industria imobiliară au înţeles că nu trebuie să vândă numai locuinţe, ci pachete de servicii. Altfel, nu pot să-i convingă pe clienţi să cumpere, nici măcar dacă vin cu reduceri de preţ considerabile. Mulţi dintre aceştia au venit azi la Project Expo, pentru a-şi prezenta ofertele.

Sursa: ziarulring.roPremier Service a venit cu o tehnologie de ultimă oră: portaluri imobiliare care prezintă în detaliu sectorul 4. Acest suport on-line are menirea să completeze vasta ofertă din zonă a agenţiei imobiliare.

Sunt multe persoane care, la momentul la care îşi caută un imobil, sunt interesate să afle unde este o grădiniţă, unde este şcoala, unde sunt pieţele. Sunt informații care, de multe ori, le lispesc în momentul în care iau decizia. Pentru a-i ajuta, am împărţit zona de Sud a Capitalei în şase sub-zone. Fiecare dintre acestea are viaţa ei, are posibilităţile şi ofertele ei. ”, spune Giulio Angheloiu preşedinte Premier Service.

Oricine doreşte, poate să încarce pe aceste portaluri oferte de vânzare sau închiriere şi, de asemenea, să îşi rezerve locuinţele pe care le doresc.

Este uşor de accesat, gratis, este adresat în mod direct nevoilor celor care sunt interesaţi de  această zonă, pe care încercăm cu ocazia asta să o şi popularizăm şi să o branduim. Pentru că sectorul 4 are foarte multe zone care au cunoscut o expansiune extraordinară în ultimul timp, graţie eforturilor pe care primarul le-a făcut.”, continuă Giulio Angheloiu.

Blocuri noi, în interiorul oraşului, la preţuri de Prima Casă

La târg sunt prezente şi două dintre cele mai noi construcţii din Bucureşti: Block Castranova şi Block Lunca Cernei. Amândouă sunt situate în sectorul şase. Primul dintre ele este construit în Militari, celălalt în Drumul Taberei.

„Block Castranova este deja construit, vândut în proporţie de 50% şi antecontractat în proporţie de 70%. Ansamblul are 38 de apartamente cu una, două şi trei camere. Block Lunca Cernei este încă în consrucţie, ne aflăm la etajul patru, şi urmează să fie finalizat în luna decembrie a acestui an.”, spune Mioana Cernu, reprezentantul constructorului.

În Block Castranova, care are 38 de locuinţe, garsonierele pornesc de la 42.000 euro pentru o suprafaţă utilă de 41 mp, iar apartamentele cu două camere se vând de la 64.000 euro, pentru o suprafaţă minimă de 66 mp. Apartamentele cu trei camere costă începând cu 85.000 euro, pentru o surafaţă minimă de 71 mp. Toate preţurile au TVA inclus. În al doilea bloc, care este puțin mai mare, există doar apartamente de două camere şi garsoniere, cu preţuri care pornesc de la 45.000 euro pentru garsoniere şi 69.500 euro pentru două camere.

Vile premium care se închiriază la preţuri de cartiere studenţeşti

Pentru că a venit toamna, iar închirierile sunt subiectul momentului, South Pacific vine cu o ofertă de închiriere de 500 euro/lună pentru vile premium. Casele, care au patru camere şi sunt construite pe două niveluri, au bucătăria complet utilată şi două locuri de parcare incluse. Ansamblul în care sunt construite acestea este situat la numai zece minute de centrul comercial Băneasa. Preţurile sunt catalogate de dezvoltator drept preţuri de criză.

Pentru un dezvoltator care are în portofoliu locuinţe finalizate, este de preferat întotdeauna să le ‘pună la muncă’. O casă nelocuită se poate deteriora. În plus, până la momentul vânzării ei, chiria obţinută acoperă cheltuielile pe care le avem în ceea ce priveşte dobânzile şi aduce bani companiei. Se apropie iarna, și dacă nu le-am închiria, am pierde banii care sunt necesari încălzirii caselor şi mentenanţei.”, spune Mona Ardeleanu, director de comunicare South Pacific.

Locurile de parcare sunt gratuite, la cei mai mulţi dintre expozanţii Project Expo. Un exemplu în această direcţie este Omnix Residence. Ansamblul care este promovat drept oraş în oraş, este situat în Voluntari și este format din 200 de apartamente. La Project Expo acestea cu un preţ special de 850 euro/mp.

Târgul imobiliar Project Expo are loc la Sala Palatului, până duminică.

CITEŞTE ŞI: Toamna se dă startul târgurilor imobiliare. Află care sunt ofertele!

30 September 2011