Organizatorii targului tIMOn au luat datele proprii privind vizitatorii targului, precum si datele furnizate de alti specialisti si au concluzionat ca cea mai mare parte a cumparatorilor de locuinte noi sunt tinerii, in principal familiile tinere.

Plecand de la aceste date, editia de primavara a targului tIMon a fost creata astfel incat sa corespunda intocmai nevoilor acestora: spatii de relaxare, cafenea, parc in aer liber, expozitie de masini, expozitie de imbracaminte si incaltaminte, precum si invitatii gratuite la urmatorul targ de nunti din capitala.

 Conform datelor statistice ale tIMOn, colectate pe parcursul ultimelor editii, in proportie de 60%, targetul apartamentelor noi este reprezentat de familii tinere, un alt procent important constituindu-l tinerii care au in plan o casatorie in viitorul apropiat(25%) sau tinerii care au in plan relocarea (in alta localitate sau doar plecarea din casa parinteasca) – 15%. In fata acestei majoritati covarsitoare, organizatorii Targului Imobiliar National au creat un eveniment care sa corespunda tuturor cerintelor. Astfel,  intre 18 si 21 martie, Piata Constitutiei nu va gazdui doar un targ imobiliar, ci va intampina bucurestenii cu 700 mp de spatiu verde, 1000 mp expozitie de imbracaminte, incaltaminte si produse traditionale romanesti, un  restaurant si o cafenea tip lounge; in total, patru zile de plimbare, distractie, cumparaturi si afaceri pentru bucuresteni.

tIMOn face casa buna cu Bon Mariage

Pentru ca ideea de casa noua este strans legata de cea de familie noua, vizitatorii Targului Imobiliar National tIMOn vor avea intrarea gratuita la urmatorul targ din Piata Constitutiei, targul de nunti Bon Mariage. Agentiile Ad Media, organizatoare tIMOn,  si K-Event Solutions, organizatoare a targului E-Mariage Fest,  au semnat un acord  potrivit caruia vizitatorii targului imobiliar vor avea intrarea gratuita la targul de nunti organizat in saptamana imediat urmatoare, in aceeasi locatie. “Am semnat un accord cu organizatorii targului de nunti care va avea loc in Piata Constitutiei in saptamana imediat urmatoare targului tIMOn pentru ca am realizat ca este normal sa avem vizitatori comuni. Tinerii care se casatoresc  in acest an vor avea nevoie si de o locuinta si, pentru ca oricum ii asteapta un an cu multe cheltuileli, vor beneficia de un singur bilet de intrare pentru ambele targuri. “ (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).

Cel mai mare targ

Cea de-a XVI-a editie a Targului Imobiliar National tIMOn va incepe joi, 18 martie, in Piata Constitutiei din capitala si va constitui cel mai amplu si cel mai variat targ imobiliar organizat vreodata. tIMOn a reunit atat cea mai buna oferta de locuinte existenta, in acest moment, in piata bucuresteana de real estate cat si, adiacent, o expozitie de masini, o expozitie de plante si decoratiuni si un targ de imbracaminte si incaltaminte cu vanzare. “Editia de primavara a tIMOn va fi  o adevarata sarbatoare imobiliara indeplinind, in primul rand, nevoile familiilor tinere. Evenimentele conexe din acest an nu fac altceva decat sa sublinieze importanta sectorului imobiliar si rolul sau in dezvoltarea domeniilor conexe, de la arhitectura pana la instrumente de gradinarit. “ (Vlad Vlasceanu)

15 March 2010