Compania Terwa Romania, care proiecteaza si produce accesorii si piese de schimb pentru industria auto si sisteme de fixare si ridicare pentru industria constructiilor, a inchiriat o suprafata de 4.500 mp de spatii de depozitare in cadrul parcului logistic Olympian Park din Brasov.

14422-93992_articol.jpgTerwa Romania, subisidiara locala a grupului olandez, isi propune sa angajeze peste 120 de persoane pentru a lucra in spatiul din Brasov. Furnizorul a inchiriat 4.500 in cadrul proiectului Olympian Park, dezvoltat de GE Real Estate si Helios Phoenix.

Compania Terwa se va muta in noul spatiu in luna ianuarie a anului viitor, contractul de inchiriere fiind incheiat pentru zece ani.

Nivelul chiriilor pentru spatiile de depozitare din orasele mari ale tarii oscileaza intre 4-4,5 euro/mp/luna, ceea ce inseamna valoarea contractului de inchiriere ar putea depasi doua milioane de euro.

Terwa Romania furnizeaza produse pentru companii precum Dacia, BMW, Mercedes-Benz, Vag sau Strabag, produsele fiind exportate din Brasov catre intreaga Europa.

In luna noiembrie, Helios Phoenix va livra 27.000 mp de spatii logistice in Timisoara si va incepe lucrarile de constructie pentru un nou proiect, cu o suprafata de 10.000 mp, amplasat in apropiere de Cluj-Napoca, care va fi livrat in luna mai 2011.


Sursa

20 October 2010