Compania Golden Foods, producatorul alunelor Elmas, a preinchiriat o suprafata de 6.000 mp de spatii de depozitare in parcul Millenium Logistic Park, aflat in dezvoltare in zona Popesti-Leordeni, a anuntat consultantul imobiliar Colliers International, intermediarul tranzactiei.

Parcul industrial Millenium Logistic Park este dezvoltat pe o suprafata sursa:wall-street.rode 56,5 hectare de catre compania MLP Group din Polonia, in parteneriat cu jucatorul elen Bluehouse. Prima faza a proiectului va cuprinde 12.000 mp de spatii logistice si va fi finalizata in luna iulie a acestui an.

"La sfarsitul primului trimestru vom asista la o crestere a ratei de neocupare pana la 14% sau cu 2 puncte procentuale mai mult fata de nivelul atins in decembrie 2009. In acelasi timp, estimam o dublare a volumului tranzactiilor fata de primul trimestru din 2009", a afirmat Viorel Opait (foto), manager al diviziei industriale in cadrul companiei Colliers International.

Si Gabriel Sfetcu, directorul departamentului industrial al Cushman & Wakefield Romania, declara recent ca se asteapta la o crestere de maximum 10% a cererii de spatii industriale, predominante fiind cererile de spatii mici, cuprinse intre 1.000 mp si cel mult 2.500 mp.



Sursa

31 March 2010