Desi primii pasi au fost facuti in acesta directie, cu precadere  in Nordul Capitalei, remarcam faptul ca  in zona de Sud ( zona recunoscuta ca neexploatata suficient si avand potential enorm ) legatura fireasca si de dorit incepe abia acum sa se contureze.

Fragila bariera dintre Bucuresti si Jud. Ilfov a fost daramata zilele trecute odata cu inceperea lucrarilor la “ Metropolitan Residence “,  probabil cel mai complex si modern ansamblu de locuinte ce se va edifica la granita dintre cele doua teritorii. Aflat pe raza orasului Popesti-Leordeni, la doar 100 m de limita administrativa a Capitalei, proiectul “Metropolitan Residence “ se va impune in foarte scurt timp ca definitoriu pentru noul mod de viata in metropola bucuresteana.

Combinatia spectaculoasa intre pozitia sa privilegiata  ( desi la doar cateva sute de metri de  Sos. Oltenitei - DN4 – sector 4 ), arhitectura moderna si elaborata a proiectului , utilitatile demne de vremurile in care ne aflam , ce definesc starea de normalitate in esenta ei,  vor ridica definitiv standardele zonei si a proiectelor ce vor urma.

La toate acestea se adauga si un termen de finalizare a primei sale etape foarte scurt ( noiembrie 2010 ),  insotit de o calitate de exceptie a proiectarii sale minutioase si a punerii in opera.

Compartimentari moderne, practice si ingenioase ale spatiilor de parcare , intreaga gama de utilitati publice , zone verzi , spatii de recreere, locuri de joaca pentru copii, locuri de agrement, dar si accesul facil la infrastuctura Capitalei, iata doar cateva din elementele pe care dezvoltatorii acestui proiect le propun. De restul urmeaza sa va convingeti Dvs!

Asadar , nu ne indoim ca  “Metropolitan Residence “ va fi vedeta zonei de Sud . Si asta nu numai la Targul Imobiliar “ Project Expo “ ce urmeaza a se desfasura in perioada 07 – 09 mai , ci si a anului 2010, posibil anul relansarii industriei imobiliare.

Partenerul Dvs pe zona de Sud a metropolei bucurestene , grupul imobiliar PREMIER, promotorul acestei frumoase idei , va va sta alaturi , permanent , pana la desavarsirea sa.

Pentru ca promovam si sustinem intotdeauna cele mai bune proiecte !
            Iar acesta, cu adevarat, MERITA !!!

12 April 2010