Bucureşti, 6.04.2011 – Incepand din luna aprilie grupul de presa EDIPRESSE A.S. isi va muta sediul intr-o cladire situata in zona Cismigiu, pe strada Popa Tatu, unde a inchiriat 900 mp, anunta CB Richard Ellis Romania, agentul care a intermediat tranzactia.

17419-5_52.jpgCladirea aleasa de EDIPRESSE A.S., ideal localizata in centrul Bucurestiului, este structurata pe subsol, parter, trei etaje si o mansarda, dispunand de toate facilitatile necesare functionarii unui sediu modern. „Prinicipalul atu al acestei proprietati a fost disponibilitatea de a gazdui un singur chirias”, explica Anca Pauna, Senior Broker, Office Agency, in cadrul CBRE Romania, care a reprezentat proprietarul in aceasta tranzactie.

EDIPRESSE A.S. s-a mutat din zona Buzesti-Piata Victoriei unde ocupa unul dintre etajele unui business center. Victor Rachita, Account Manager, Office Agency la CBRE Romania, care a reprezentat chiriasul in aceasta tranzactie explica: „Reprezentatii EDIPRESSE A.S. au cautat sa isi eficientizeze spatiul intr-o cladire ocupata exclusiv de ei, fara a lasa insa deoparte importanta vizbilitatii asigurate de o zona centrala”.

EDIPRESSE A.S. este un parteneriat intre grupul international de presa EDIPRESSE (60%), cu filiale in saisprezece tari, avand sediul central la Lausanne, Elvetia si AXEL SPRINGER AG (40%), grup international de media cu sediul in Germania, care isi desfasoara activitatea in majoritatea tarilor europene. Grupul editeaza in Romania titluri celebre in toata lumea precum Elle, Elle Decoration, Avantaje, Psychologies, Popcorn, revista de celebritati VIVA!, revista de shopping Look si revista de parenting Baby.

- FINAL -

Despre CB Richard Ellis
CB Richard Ellis Group, Inc. (NYSE:CBG), o companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (raportat la încasările din 2010). Compania are aproximativ 31.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) si deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii). CB Richard Ellis oferă consultanta strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanta. Pentru mai multe informaţii, va rugam sa vizitaţi www.cbre.com.

6 April 2011