Conform planului anuntat la inceputul anului 2009, dezvoltatorul Green City  a terminat constructia primei faze a proiectului, constand in 356 de case Neva, dintre care 50% sunt deja cumparate. Dezvoltatorul Green City a inceput sa lucreze si la faza a doua, constand in 200 de case care au inceput sa fie deja ridicate, termenul de finalizare fiind luna iunie 2010.

Pana in vara anului 2010 cartierul Neva va avea 556 case unde vor locui aproximativ 1400 de oameni. Se va naste astfel o comunitate noua in zona metropolitana de sud a Capitalei unde aerul curat, parcurile, strazile largi, locurile de parcare special amenajate de dezvoltator vor spori calitatea vietii persoanelor care aleg sa schimbe locuinta veche din Bucurestiul din ce in ce mai poluat si mai aglomerat cu o locuinta noua in Green City.

 Ansamblul rezidential Green City cuprinde, in prima faza, 356 de unitati locative, toate case Neva cu 4 camere si  o suprafata de 156 mp. Preturile locuintelor sunt standard: 84.000 € pentru varianta la rosu si 116.130 € cu TVA inclus pentru casele cu finisaje standard (prêt valabil pana la sfaristul anului).


Incepand cu 1 decembrie 2009, Green City a inceput livrarile pentru cele 150 de locuinte déjà vandute din complex. Pana la sfarsitul anului, se vor preda catre cumparatori 30 de  locuinte
“Din acest moment, depinde doar de locatari cand isi vor stabili resedinta in Green City. Cei mai nerabdatori dintre ei au facut pasul decisiv inainte de sarbatori. Preconizam ca, pana la sfaristul anului,  30 de familii vor putea numi Green City "acasa"” iar pana la sfarsitul lunii ianuarie 2010 se vor muta aproximativ 70 de familii”, afirma Carmen Petcu, director de comunicare la Green City.

Ansamblul rezidential Green City se construieste in localitatea 1 Decembrie, la 30 de minute de Piata Unirii, pe o suprafata de 100 ha, in cadrul unui fost domeniu al reginei Maria. Locatarii Green City beneficiaza de supermarket Red Market by Mega Image, construit chiar in incinta ansamblului deschis pe data de 10 decembrie 2009, de restaurant, gradinita de stat, locuri de joaca, cabinet medical, drumuri astfaltate, locuri de promenada, parcari. In primele 3 luni ale anului 2010, in Green City se vor dezvolta: farmacie, sala de fitness, salon de frumusete, centru audio&video, aprozar, florarie, hotel, lac artificial, terenuri de tenis si fotbal.  Ansamblul are o suprafata verde de 24 ha, echivalenta cu cea a parcului Cismigiu.

22 December 2009