Banca Comercială Feroviara va lansa, până la sfârşitul anului, o campanie în cadrul căreia clienţii băncii pot accesa trei tipuri de produse de creditare cu dobânzi mai mici cu cel puţin un punct procentual, iar asigurarea de viaţă şi a imobilului adus în garanţie sunt oferite gratuit.

14052-sediu_banca_feroviara.jpgOferta promoţională este valabilă, pe durata a trei luni, în perioada 4 octombrie - 31 decembrie 2010 şi se aplică la creditul imobiliar, creditul de nevoi personale cu garanţii şi creditul de nevoi personale fără garanţii.

"Întrucât avem avantajul de a evolua pe piaţa financiar-bancară din România fără povara creditelor neperformante, putem pune la dispoziţia clienţilor noştri produse de creditare cu dobânzi atractive, fără a percepe comision de analiză. De asemenea, asigurarea de viaţă şi a imobilului adus în garanţie le sunt oferite gratuit", a declarat preşedintele băncii, Petre Tulin, citat de NewsIn.

Dobânda la creditul imobiliar în euro este de 7,286%, faţă de rata de dobândă standard de 8,286%, astfel că la un credit de 50.000 de euro, acordat pe o perioadă de 30 de ani, rata lunară se ridică la 342,31 euro, iar DAE este 7,55%.

La creditul în euro de nevoi personale cu garanţii, rata dobânzii este de 7,586%, cu un punct procentual mai mică decât rata standard. Pentru un credit de 25.000 de euro, luat pe termen de 300 de luni, rata lunară totală este de 186,15 euro, DAE fiind 7,89%. Banca finanţează orice proiect personal, fără a fi necesară justificarea modului în care vor fi folosiţi banii. Creditul se acordă fără aport propriu.

"Pentru proiecte de valori mai mari, Banca Comercială Feroviara oferă în condiţii preferenţiale de cost şi creditul în lei de nevoi personale fără garanţii, cu o rată a dobânzii de 12,3%, faţă de cea standard de 13,8%. În acest caz, pentru un credit de 20.000 de lei acordat pe o perioada de 120 de luni, dobânda anuală efectiva este de 16,41 lei, datoria lunară de plată fiind de 340,42 lei, la care se adaugă comisionul de administrare a creditului (calculat lunar, la soldul creditului) de 0,25%", se arată în comunicatul transmis de bancă.

Condiţiile preferenţiale de cost sunt valabile atât pentru creditele noi acordate, cât şi pentru cele care se dau pentru refinanţarea creditelor în derulare.

Pe lângă reducerea dobânzilor şi neperceperea comisionului de analiză, clienţii care contractează unul dintre aceste credite de la Banca Comercială Feroviară beneficiază şi de asigurarea de viaţă oferită gratuit, timp redus de aprobare, documentaţie de credit simplificată, rambursare anticipată fără costuri.

Banca Comerciala Feroviară (BCF) şi-ai lansat operaţiunile comerciale în luna noiembrie a anului trecut, prima sucursală fiind deschisă la Arad. Cu un capital social de 45 milioane de lei, acţionarul principal a BCF este omul de afaceri Valer Blidar, cu o cotă de 90,5%, dintre care 39,5% în mod direct şi 51% prin intermediul a două firme pe care le controlează, respectiv Astra Vagoane Călători - 26% şi Tristar SRL - 25%.


4 October 2010