Federatia CEREAN, Central European Real Estate Associations Network, asociatie non guvernamentala, non profit, anunta agentii imobiliari din toata tara organizarea Cursului specializat de Agent Imobiliar CIREC, in premiera in trei tari Est-Europene: Romania, Bulgaria si Ukraina.

Principalele directii ale Cursului CIREC sunt:

· Relatia de Agentie (Mandat) -Incepeti sa va "Invatati" clientii de ce dumneavoastra sunteti cel mai bun Agent pe care sa-l angajeze

·  Etica - Afaceri profitabile si etice cu ceilalti Agenti Imobiliari si cu consumatorii de servicii imobiliare

·  Listing -Cum sa listezi proprietati imobiliare ca un profesionist

Cursul este organizat la nivel european de CEREAN si IRPF, International Real Property Foundation, SUA.

In Romania, singurii beneficiari ai Cursului CIREC sunt membrii ARAI (Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare) si membrii APAIR (Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania).

Membrii acestor Asociatii beneficiaza de aceasta exceptionala oportunitate datorita aderarii la un Cod Etic si la valorile profesionale ale Asociatiilor.

Lectorul Cursului este Dl. Tony Macaluso, distins de doua ori cu prestigiosul titlu „The International NAR Instructor of the Year” de catre National Association of REALTORS, SUA.

Cursul va avea loc la Bucuresti, intre 24 si 25 Mai 2010, iar inscrierile se pot face doar de catre Membrii celor doua Asociatii, pana la data de 17 Mai 2010. Costul Cursului, comunicat de catre ambele Asociatii,  este de 300 lei/cursant.

Cei care nu sunt Membri ARAI sau APAIR se pot inscrie la Curs doar dupa inscrierea intr-una din cele doua Asociatii.

Pentru mai multe detalii va puteti informa la oricare dintre Asociatii.


 

5 May 2010