sursa:www.imobilux.ro

30 % din casele din Green City s-au vandut prietenilor care au cumparat in grup

Analizand putinii dezvoltatori care au vandut bine in anul 2009, date fiind conditiile pietei, putem concluziona ca acestia au venit fie cu modalitati de finantare foarte bine adaptate nevoii clientilor, fie cu reduceri bine targetate pe publicul – tinta. Astfel, Be Igloo a vandut datorita unor modalitati de finantare foarte flexibile, adaptate celor cu venituri medii, Lotus Cismigiu a vandut datorita pozitiei centrale si in urma unor oferte de genul „masina de lux cadou”, iar Green City, un ansamblu de dimensiuni uriase dezvoltat aproape de Bucuresti, a vandut 30% din locuinte printr-un discount de grup, care le-a permis locatarilor sa-si aduca prietenii aproape, excluzand astfel impedimentul unei departari de 30 de minute de Bucuresti.

La Be Igloo au vandut modalitatile flexibile de finantare

Fiecare dintre clientii Be Igloo ar fi putut sa aleaga sa cumpere acelasi tip de apartament direct de la dezvoltatorul proiectului, insa au apelat la noi pentru ca au inteles ca varianta Be Igloo le ofera, pe langa siguranta ca se vor muta in casa noua in toate conditiile prevazute de contract, si posibilitatea de a achizitiona locuinta conform posibilitatilor lor: cu avans pornind de la 10%, cu rate pe mai multi ani, prin rent to buy, cu sau fara Prima Casa.” (Nimrod Zvik, Be Igloo).

La Lotus Cismigiu a vandut locatia

In cadrul ansamblului Lotus Cismigiu, au vandut locatia si facilitatile, precum si discounturile pe care le-am oferit in aceasta perioada. Nu cred ca oamenii au fost decisiv influentati de masina cadou, dar a fost modalitatea noastra de a ne selecta clientii.” (Avi Postelnik, CEO Smart Holding).

Green City: pachetul Green Avantaj Grup s-a potrivit celor care lucreaza in zona, prietenilor buni sau mai multor generatii din aceeasi familie

Unul dintre produsele de succes lansate de Green City ca oferta pentru clienti a fost pachetul Avantaj Grup, adresat rudelor, prietenilor sau colegilor de serviciu care isi cumpara case in aceeasi zi, fiecare beneficiind de un discount de 1000-1500 de euro. ”Nu doar discountul a fost cel care i-a motivat pe locatari sa cumpere impreuna, ci si dorinta de a-si crea propria comunitate in Green City, de a avea aproape prietenii si rudele. Am facut, in acest fel, aproximativ 30% dintre tranzactii si clientii au fost incantati de aceasta idee ”, declara Carmen Petcu, Director de Marketing si Comunicare Green City.

”Multi cunoscuti au o retinere in a cumpara case in afara Bucurestiului pentru ca se tem ca nu ar mai ajunge suficient de usor si suficient de des in oras, la o intalnire cu prietenii. Eu am rezolvat aceasta problema aducandu-mi prietenii aici”, spune Lucian Ignat, care impreuna cu trei prieteni a cumparat un modul de patru unitati locative in Green City.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La produsul Avantaj Grup au apelat si familiile care au dorit sa locuiasca in apropierea copiilor lor. ”De fapt, noi nu ne cautam casa, dar copiii nostri cautau, au descoperit acest ansamblu, care ne-a placut din primul moment si am decis sa ne mutam langa ei. Pentru noi, marele avantaj va fi relatia cu nepotii, pentru ca vom fi aproape de ei si vom putea sa le oferim sprijinul nostru, si cred ca la batranete reciproca va fi valabila iar ei vor deveni la randul lor un sprijin pentru noi”, declara Mariana Feodot, care a achizitionat de curand o casa Neva Standard.

 

Pachetul Green Avantaj Grup propune un bonus de 1000 de euro pentru doi prieteni care cumpara case in aceeasi zi si de 1500 de euro pentru mai mult de doi prieteni care cumpara in aceeasi zi. Acest avantaj se poate cumula cu oricare dintre modalitatile de achizitie Green City.Ansamblul rezidential Green City se construieste in localitatea 1 Decembrie, la 30 de minute de Piata Unirii, pe o suprafata de 100 ha, iar prima faza a proiectului cuprinde 356 de case Neva, este gata si va fi predata pana la sfarsitul anului 2009. Ansamblul va pastra o suprafata verde echivalenta cu cea a parcului Cismigiu. Pana in acest moment, Green City a vandut, in total, 150 de case.

 

15 December 2009