Centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Capitală va găzdui în viitorul apropiat magazinele House, Follie Follie şi Wolford. În cazul tuturor acestor magazine lucrările de amenajare au început deja.

24621-afi-sm-buna.jpgExistă de asemenea spaţii libere în cazul cărora scrie "Coming soon" ("Deschidem în curând"), însă nu este precizat numele retailerului care va ocupa spaţiile respective.

Magazinul House, care se va deschide la parterul centrului comercial, va fi potrivit datelor deţinute de ZF al treilea din România. Brandul este deţinut alături de Reserved şi Cropp Town de polonezii de la LPP Fashion, care deţin în total pe piaţa locală 12 unităţi. În AFI sunt deja deschise şI magazinele Reserved şi Cropp Town.

De asemenea, în centrul comercial de pe bdul. Timişoara, se va deschide şI un magazin al germanilor Wolford, care mai deţin în România doar un magazin, pe Calea Dorobanţi, în Mario Plaza.

AFI Europe a încasat anul trecut 23,85 milioane euro din închirierea centrului comercial AFI Palace Cotroceni, nivel apropiat celui din 2010, de 23,7 milioane de euro, potrivit raportului financiar al companiei.

Centrul comercial din Bucureşti, cu o suprafaţă închiriabilă de 76.000 metri pătraţi, a fost deschis la sfârşitul anului 2009, în urma unei investiţii de peste 300 de milioane de euro.

 

7 May 2012