Millennium Building Development, dezvoltatorul proiectului Cathedral Plaza, anunta deschiderea cladirii Cathedral Plaza, care este gata sa primeasca primii chiriasi. De asemenea, publicul va avea acces la piateta amenajata in fata cladirii care constituie una dintre cele mai moderne constructii de birouri din oras.

21563-cladirea-cathedral-plaza-deschisa-pentru-busine.jpgUrmare fireasca a finalizarii cladirii, Millennium Building Development a procedat la desfiintarea lucrarilor si amenajarilor cu caracter provizoriu aferente organizarii de santier si la readucerea terenului in starea initiala, conformandu-se astfel legii si solicitarii concrete a inspectorilor Inspectoratului de Stat in Constructii, cuprinsa in Procesul-verbal de control nr. 2.737 din 14.09.2011.

Millennium Building Development precizeaza ca proiectul, care a presupus o investitie de peste 60 de milioane de euro, fusese de mai mult timp finalizat in intregime, fapt consemnat de altfel si in procesul-verbal de receptie la terminarea lucrarilor, document care a fost confirmat de catre toate institutiile competente, dar punerea lui cu adevarat in valoare se putea face numai dupa ridicarea organizarii de santier.

Reamintim faptul ca imobilul este intabulat, urmand ca asupra actiunilor ulterioare intabularii facute de catre functionarii Cartii Funciare sa se pronunte instanta, printr-o hotarare definitiva si irevocabila.


Sursa

19 octombrie 2011