Va bate gândul să vă mutaţi la casă, dar sunteţi convinşi că ieşiţi mai ieftin dacă vă cumpăraţi un apartament? Ei bine, înainte de a lua orice decizie trebui să ştiţi că s-a dus vremea când pentru mulţi dintre noi viaţa la curte părea un lux. Tot mai mulţi români îşi permit o casă, şi asta pentru că locuinţele la curte sunt astăzi mult mai accesibile, chiar şi cele din ansamblurile rezidenţiale. Un exemplu este Green City, unde poţi avea o vilă la preţ de apartament.

14271-natura.jpgÎn Green City, pot fi cumpărate case P+1 sau P+1+M, cu suprafeţe utile cuprinse între 120 mp şi 170 mp cu trei sau patru dormitoare, curţi ce pornesc de la 187 mp şi ajung la 700 mp. În ce priveşte preţurile, acestea pornesc de la 100.000 -110.000 euro (TVA inclus), în funcţie de nivelul de finisaje. Iar dacă banii nu sunt suficienţi puteţi accesa un credit bancar, fie de la o bancă partenera Green City, beneficiind de condiţii speciale de creditare, fie de la o altă instituţie de finanţare.

„Preturile apartamentelor vechi sunt apropiate de preturile locuinţelor noi. Deci acum este un moment oportun pentru a schimba locuinţa veche cu o locuinţă noua. De exemplu, unul dintre cumpărătorii Green City a vândut un apartament de două camere in Militari cu 65.000 euro şi a prins o promoţie la Green City prin care a aluat o casă cu 100.000 Euro. Nu cred că în viitor va fi un moment atât de prielnic ca acesta în care cu o diferenţă mică de bani să poţi trece de la un apartament vechi de două camere la o casa cu etaj şi curte cu suprafaţă utilă dublă" ne-a declarat Alexandru Petrescu, director de vânzări Green City.

Criza a tăiat din preţurile materialelor de construcţii, nici mâna de lucru nu mai este atât de scumpă ca atunci când piaţa construcţiilor era pe val, aşa că astăzi e mai ieftin să construieşti. Iar dezvoltatorii care lasă acest aspect în avantajul clienţilor vor avea de câştigat.

„Cei care au început construcţia în perioada crizei, cum este şi cazul Green City care a început să construiască în martie 2009, au putut să ofere la vânzare un preţ mai mic. Datorită crizei, Green City poate să ofere un preţ mic la vânzare, folosind în acelaşi timp materiale de foarte bună calitatea" mai spune Alexandru Petrescu, director de vânzări.

Aşadar, o perioadă de criză economică poate aduce cu ea şi oportunităţi. Iar cei care reuşesc să le valorifice ies în câştig. Nu numai preţul este un avantaj în cazul Green City, ci şi faptul că ansamblul rezidenţial se află în mijlocul naturii.

Facilităţi

14273-doamna_educatoare_cu_copiii.jpgÎn Green City s-a deschis prima grădiniţă de stat dintr-un ansamblu rezidenţial. Pentru program normal nu există taxă de înscriere, iar pentru program prelungit părinţii vor plătit aproximativ 15 ron/zi. În complex, există cabinet medical cu doctor de familie, cabinet stomatologic, farmacie şi un supermarket MegaImage.

„Green City reprezintă una dintre puţinele zone de case în care s-au făcut întâi străzile şi apoi casele, adică zona este bine sistematizată, există străzi largi asfaltate şi locuri de parcare" susţine Alexandru Petrescu, director de vânzări Green City.

14272-sanius_in_green_city.jpgLa finalul anului, în luna decembrie 2010 în Green City se va inaugura una dintre cele mai mari săli de fitness din zona Bucureştiului care pe o suprafaţă de 1200 mp va oferi o serie întreagă de facilităţi proprietarilor: sala de fitness, aerobic, spining, vestiare separate pentru femei şi bărbaţi, fiecare având şi saună, cursuri de dansuri pentru copii şi adulţi, dar şi un Cafe-Bistro.

Iar investiţiile celor de la Green City în confortul proprietarilor nu se opresc aici. În 2011 se va amenaja o zonă de petrecere a timpului liber de 6 ha cu terenuri de tenis si fotbal, Aqualand, piscină exterioară.

Unde se află Green City?

La o aruncătură de băţ vorba aceea, în localitatea 1 Decembrie, adică la o jumătate de oră distanţă de centrul Capitalei. Până la City Mall şi Sun Plaza Mall nu faceţi mai mult de 15 minute.

La Green City se poate ajunge uşor şi dacă nu aveţi maşină. Există linii RATB şi microbuze care vin foarte repede.

Suna acum un consultant Green City si programeaza o intalnire folosind formularul de contact

13 October 2010