Firma omului de afaceri Dumitru Bucşaru, care construieşte vilele din complexul Green City din comuna 1 Decembrie, oferă potenţialilor clienţi un discount la achiziţia unei case din cele 20 incluse în ofertă, până de Paşte.

16759-green_city_71791400.jpgAstfel, în perioada martie-aprilie 2011, cei care confirmă achiziţia unei case primesc un un discount de aproape 20%, adică 21.000 de euro din preţul de vâzare de 121.000 de euro.

Promoţia nu se opreşte aici: dezvoltatorul mai oferă un bonus suplimentar de 1.000 de euro, dar şi promisiunea unui nou discount în cazul în care decizia de achiziţie este urmată de cunoscuţi sau apropiaţi.

"Proprietarul care plateste 99.999 euro cu TVA pentru o vila cumpărată primeşte un bonus de 1.000 de euro cu condiţia să viziteze showroom-ul de vânzări în decurs de o săptămâna de la înregistrarea cererii, în acest fel existând timp suficient pentru a preda casa până de Paşte. Dacă aceeaşi decizie este urmată de un apropiat sau cunoscut, pe baza recomandării făcute de noul proprietar, primeşte un nou discount de încă 1.000 de euro", a declarat pentru Money.ro, Alexandru Petrescu, directorul de vinzari Green City.

Casele scoase la vînzare la preţul de 99.999 euro sunt finalizate şi intabulate, proprietarii avînd posibilitatea de a se muta imediat. Soluţiile de finanţare a achiziţiei în cazul celor 20 de vile includ şi variantele de credit sau rate la dezvoltator.

La începutul lunii ianuarie, Green City Construct a cerut intrarea în insolvenţă pe fondul unor neînţelegeri cu CEC Bank pentru renegocierea unui împrumut.

Cu două zile în urmă (n.r. - 2 martie) şi dezvoltatorul Adama anunţase reduceri de până la 15% din preţul apartamentelor cu două camere din cadrul proiectului Evocasa Sleecta, situat în zona Foişorul de Foc.


Sursa

7 March 2011