Garanti Bank oferă posesorilor de card de debit GarantiBank24 posibilitatea de a acumula bonus la tranzacţiile realizate la comercianţi, urmând ca, până la sfârşitul anului cei care vor utiliza cardul de debit pentru cumpărături să primească un bonus special de 0,5% din valoarea cumpărăturilor.

Bonus-card„GE Garanti Bank oferă clienţilor săi o noua facilitate ataşată cardului de debit GarantiBank24: posibilitatea de a acumula bonus la tranzacţiile realizate la comercianţi. Astfel, pentru toate cumparaturile achitate cu cardul de debit emis de GE Garanti Bank la orice comerciant din România sau din străinătate, posesorii acestuia vor primi automat un bonus din valoarea tranzacţiilor efectuate" informează banca.

Bonusul acumulat în urma cumpărăturilor plătite cu cardul de debit GarantiBank24 va putea fi cheltuit ulterior, pentru cumpărături gratuite, în reţeaua de peste 4,000 de magazine partenere Bonus Card din toată ţara, lista completa putând fi vizualizată pe www.bonuscard.ro.

„Prin această iniţiativă dorim să încurajăm folosirea cardului de debit ca mijloc de plată direct, generând pentru posesorii de card un castig suplimentar, şi anume bonusul. Acesta poate fi folosit pentru orice fel de cumpărături la restaurante, în magazine de produse electronice şi electrocasnice, mobilă şi decoraţiuni interioare, articole de îmbrăcăminte, accesorii şi multe altele, acoperind practic întreaga sferă de interes a clienţilor noştri" a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GE Garanti Bank.

Un bonus valorează 1 RON, iar bonusul câştigat este disponibil pe toată perioada de valabilitate a cardului. Deţinătorul de card va putea afla pe loc, în magazinele partenere Bonus Card, ce bonus a acumulat, dacă solicită vânzătorului să îi comunice informaţiile existente pe cardul său de debit, ce pot fi citite prin intermediul POS-ului.


29 September 2010