Cum reacționezi când potențialii clienți, proprietarii care doresc să vândă un imobil, îți adresează o obiecție in cadrul prezentarii de listare?  Ceea ce spui poate face diferența între a câștiga sau a pierde un client.

Atelierul de Reprezentare Exclusivă își propune să răspundă pe rând la următoarele întrebări:
- Ce sunt obiecțiile?
- De ce apar obiecțiile?
- Ce indică obiecțiile?
- Cum evităm abordarea greșită a obiecțiilor?
- Cum să anticipăm obiecțiile?
- Care sunt cele mai frecvente obiecții?
- Care sunt cele mai eficiente tehnici de gestionare a obiecțiilor?

STRUCTURA ATELIER

Noțiuni de teorie
Cum punem în practică
Întrebări și studii de caz

DATA SI LOCATIA
5 iunie 2018 | 09:00 – 12:30
Hotel Golden Tulip Times, Bd. Decebal 19

TRAINER

Amalia Tudor, REALTOR® și membru APAIR, activează ca agent imobiliar pe piața din București din 2004 și a îmbrățișat Reprezentarea Exlusivă ca mod de lucru din 2011. Experiența de peste 10 ani în domeniul imobiliar, cumulată cu programele de training, au ajutat-o să înțeleagă nevoile vânzătorilor și să reprezinte un sprijin al acestora în procesul de vânzare.

TAXA DE PARTICIPARE Taxa de participare este de 120 lei / persoană și include participarea la eveniment și coffee break-urile. Membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere.
INSCRIERE Accesul în sală este limitat și se face doar în baza înscrierii și confirmării plătii. Pentru înscriere, vă rugăm sa folositi linkul din sectiunea 'Get tickets". Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe www.apair.ro