Agenţii imobiliari îi învaţă pe oameni cum pot negocia preţul unui imobil în diferite cartiere arădene. Potenţialii cumpărători spun că se interesează înainte să-şi achiziţioneze un apartament cât de mare este infracţionalitatea în zonă.

sursa:gandul.infoPotrivit agenţiilor imobiliare din Arad, cartierul Aurel Vlaicu are cele mai mici preţuri la apartamente şi case, deoarece mulţi potenţiali clienţi au învăţat să negocieze preţul până la suma minimă, pe motivul că în zonă, infracţionalitatea este cu mult mai ridicată decât în alte cartiere.
Atunci când cineva îşi caută un apartament sau o casă trebuie să ştie să-şi fixeze anumite standarde. O sumă se poate negocia în funcţie de mai mulţi factori, unul dintre ei fiind infracţionalitatea", e de părere Robert Unc, agent imobiliar.

În funcţie de siguranţă
Cartierul Aurel Vlaicu este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai periculoase şi nu neapărat din cauza unor grupuri de tineri scandalagii care le dau de furcă locatarilor, ci din cauza numărului mare de spargeri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, în cartierul Aurel Vlaicu, în ultimul an au avut loc cel puţin 50 de spargeri de garaje şi cam tot atât de apartamente. „Fenomenul ia amploare în mai toate zonele din Arad, însă cartierul Aurel Vlaicu este pe primul loc. Numai în anul 2009 pe raza acestui cartier s-au înregistrat aproximativ 50 de spargeri de garaje", a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

 


Sursa

18 martie 2010