Spaţiu generos, piese de mobilier realizate la comandă, obiecte decorative concepute special pentru proprietari şi o atmosferă veselă. IMOPEDIA.ro prezintă un apartament cu o atmosferă optimistă, proiect de amenajare semnat de un arhitect din Budapesta.

31403-culori_si_obiecte_unicat.jpgUn cămin spaţios, amenajat modern, cu obiecte decorative unicat şi vesele – proiectul îi aparţine designerului de interior Anita Csorba, din Budapesta. Cu o suprafaţă de 100 metri pătraţi, apartamentul are două niveluri, însă nu este împărţit în multe încăperi: la parter se regăsesc bucătăria deschisă şi livingul, iar la etaj este dormitorul.

Deoarece este locuit de proprietari tineri, apartamentul a fost amenajat în stil contemporan, animat de culori puternice şi obiecte decorative moderne. Atmosfera obţinută degajă optimism, reuşeşte să binedispună orice musafir, astfel că rezultatul este în perfectă concordanţă cu personalitatea proprietarilor.

  • Amenajarea este caracterizată de dinamism şi veselie, pentru a reflecta personalitatea proprietarilor
  • Proprietarii au dorit obiecte unice, care nu doar să aibă un rol practic, dar să fie şi estetice
  • Piesele personalizate sunt îmbinate cu obiecte produse în masă, achiziţionate de la marile magazine de mobilă

Întregul proiect a fost conceput pentru un cuplu de proprietari tineri, plini de viaţă, care apreciază mobilierul personalizat şi obiectele inedite. Aşadar, specialistul Anita Csorba a inclus câteva piese unicat – un perete creat special pentru televizor, balustrada scării, cuierul de la intrare sau masa ovală din living. Cu un design inspirat din formele unui copac, neobişnuita balustradă nu numai că face legătura între cele două niveluri, dar este combinată în mod creativ cu rafturi pentru cărţi. De asemenea, cuierul de la intrare, tot în formă de copac, poate fi folosit atât pentru haine, cât şi pentru a separa spaţiul.

PE ACEEAŞI TEMĂ: Idei de amenajare: lemn, beton şi sticlă, într-o locuinţă de 36 mp

 

 

30 August 2013