LIVE UPDATE

415 refugiati din Ucraina cazati

21 Martie 2022

  • peste 415 refugiați ucraineni cazați, dintre care 185 de copii;
  • voluntarii Campaniei „Oameni pentru oameni” au oferit refugiaților peste 1.850 de porții de mâncare.

Fiecare agent imobiliar din România se poate implica în campanie. În continuare, focusul va fi pe identificarea de proprietăți și ajutarea refugiaților cu cazare, pe termen scurt și mediu.

Reamintim ce poate face, concret, orice agent imobiliar:

  • să își actualizeze baza de date cu toate proprietățile de închiriat;
  • să discute cu proprietarii dacă locuința lor este disponibilă pentru închiriere în regim scurt sau mediu (1-5 zile, 1-3 luni), gratuit sau contra cost;
  • să completeze formularul menționând detaliile proprietății într-un câmp dedicat din CRM (cel pe care fiecare agent imobiliar îl folosește în mod curent);
  • să completeze în câmpul special pentru comentarii dacă proprietarul are condiții speciale de cazare.

Proprietățile astfel actualizate și marcate cu bifa pentru Ucraina, vor fi sincronizate spre o pagină specială, unde au acces voluntarii APAIR. Ei vă vor suna pentru detalii, iar ulterior se vor ocupa de formalitățile de plasare a refugiaților ucraineni.

Donații RO23BTRLRONCRT00T0717903
RO35BTRLEURCRT00T0717902
RO75BTRLUSDCRT00T0717902

14 Martie 2022

  • peste 310 refugiați ucraineni cazați, dintre care 128 de copii;
  • voluntarii Campaniei „Oameni pentru oameni” au oferit refugiaților 1.336 de porții de mâncare.

Nevoia de locuire pentru termen scurt și mediu este foarte mare și în acest sens iți cerem sprijnul: Avem nevoie de suportul întregii bresle, să ne unim pentru a ajuta din ce în ce mai mulți oameni în această cauză umanitară.

În acest sens, Miercuri, 16 Martie 2022, în intervalul orar 10:30-11:00 a.m., APAIR organizează online webinarul gratuit “Agenții Imobiliari uniți pentru Ucraina”. Cu această ocazie vor fi prezentate pe scurt acțiunile și rezultatele pentru cele 16 zile de campanie, pașii următori, necesarul și cum puteți contribui fiecare în parte.

Susține-ne și TU! Te așteptăm online alături de noi.

8 Martie 2022

  • aproximativ 250 de refugiați ucraineni au fost cazați în hoteluri de două si trei stele, apartamente listate în AIRBNB, proprietăți ale agenților imobiliari și imobile propuse de acestia;
  • timpul de ședere al refugiaților este cuprins între 1 - 30 de zile;
  • voluntarii Campaniei „Oameni pentru oameni” au oferit refugiaților circa 1.000 de meniuri (mic dejun, prânz, cină);
  • peste 60 de agenți imobiliari sunt voluntari în această campanie;
  • 8 responsabili de departamente gestionează Campania „Oameni pentru oameni” (Coordonator Proiect, Proprietăți, Cereri refugiați, Marketing, Sponsorizări, Traduceri, Cazare și mâncare, Transport).

4 Martie 2022

  • Lectie de eficiență în echipă, povestită de Daniel Dobre. Detalii aici

2 Martie 2022

  • David Grigorescu și Daniel Dobre au vorbit cu Răzvan Muntean, în emisiunea ZAI la o cafea, despre campania Oameni pentru oameni. Detalii aici
  • Structura de organizare a acțiunii OAMENI PENTRU OAMENI

1 Martie 2022

Detalii oferite de David Grigorescu și Daniel Dobre, în cadrul emisiunii ZAI la o Cafea, moderată de Razvan Muntean

Impreună putem susține refugiații din Ucraina

Suntem toți oameni, cetățeni ai aceleiași planete, iar războiul ce este menit a dezbina, de fapt, ne unește!

IMOPEDIA se alatură inițiativei comunității Agenților Imobiliari din România (APAIR) și Republica Moldova (APAIM) pentru ajutorul refugiaților din Ukraina. Ne unim forțele și facem un APEL UMANITAR către oricine simte și dorește să ajute.

Fii alături de refugiații din Ucraina și familiile lor, care astăzi au nevoie de OAMENI cu suflet mare să le deschidă ușa, acum când nevoia lor este vitală și urgentă!

+45.000 lei donații in primele 3 zile

Donează bani

Avem nevoie de ajutor pentru această cauză. Doriți să vă alăturați? Puteți contribui în unul din conturile APAIR deschise special pentru acest scop. Vă asigurăm că agenții imobiliari coordonați de APAIR sunt organizați, sunt sprijiniti de voluntari, profesioniști în real estate care au înțeles că pot contribui enorm prin experiența acumulată în ani de zile.

Conturile Asociației sunt:

  • RO23BTRLRONCRT00T0717903, cont RON
  • RO35BTRLEURCRT00T0717902, cont EURO
  • RO75BTRLUSDCRT00T0717902, cont USD

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR)
Sprijinul vostru poate fi făcut atât de persoane fizice, cât și juridice sub formă de donație/sponsorizare.

Oferă adăpost

+80 de proprietăți Disponibile pentru refugiații ucrainieni

Ai o proprietate pe care dorești să o pui la dispoziția refugiaților din Ucraina? Înscrie-o în platformă și vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant APAIR pentru a coordona întregul proces. Din motive de confidențialitate informația nu va fi făcută publică, așadar proprietatea sau numele tău nu vor fi afișate pe platformă, doar tu și echipa de suport veți cunoaște detaliile

Despre inițiativa APAIR

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) a fost înființată în anul 2009, după modelul National Association of REALTORS® , cea mai mare asociație profesională din Statele Unite ale Americii.

În contextul actual fără precedent, APAIR se implică în sprijinul celor în nevoie. Datorită susținerii primilor 15 voluntari inițiatori, organizatori ai programului, am strâns aproximativ 25.000 lei în mai puțin de 24 de ore, sumă cu care APAIR va asigura cazarea, masa și acomodarea a peste 75 de refugiați care sunt în tranzit și au nevoie de cazare de până la 4 zile.

APAIR are deja formată o echipă de voluntari care în prezent se ocupă cu asigurarea transportului și cazării în diferite locații din București și din țară, precum și suport pentru ghidarea refugiaților, asigurarea hranei și a altor nevoi de bază.

Am început deja colectarea de fonduri, însă suportul de care avem nevoie este mult mai mare.

*Vă vom informa constant asupra fondurilor primite și a suportului oferit.

28 February 2022