În prima lună de la lansare, complexul rezidențial Adora Pipera a înregistrat vânzări de 550.000 euro. Cumpărătorii care au ales să se mute în ansamblul construit în apropierea Școlii Americane s-au orientat către apartamente cu două, trei și patru camere, menționează reprezentanții proiectului.

36618-adora_foto_2.jpgCel mai recent complex rezidențial construit în Pipera înregistrează un succes important, încă de la lansare. Adora Pipera raportează vânzări în valoare de 550.000 euro, pentru luna februarie. Potrivit reprezentanților ansamblului din apropierea Școlii Americane, au fost achiziționate opt apartamente cu două, trei și patru camere, cele situate la parter beneficiind de grădină privată, cu suprafața între 25 și 50 mp.

„Ne bucurăm de succesul înregistrat în doar o lună de la începerea vânzărilor. Complexul Adora Pipera se diferențiază prin multiple avantaje oferite, atât în ceea ce privește prețurile, extrem de competitive pentru zona de nord a Capitalei, materiale de construcție și finisaje de cea mai bună calitate, multiple facilități în proximitate, precum malluri, supermarketuri, școli, grădinițe și parcuri. Ne așteptăm ca ritmul bun de contractare să se mențină și în perioada următoare”, declară Andreea Hamza, director de marketing și vânzări în cadrul companiei Tagor.

  • Adora Pipera este un proiect realizat de Tagor, partenerul operațional în România al fondului de investiții englez Patron Capital
  • Amplasat în apropierea clădirilor de birouri din Pipera, complexul rezidențial atrage cu precădere cupluri tinere care lucrează în zonă, interesate de o locuință de calitate, la un preț avantajos
  • Proiectul dispune de locuri de parcare, acces securizat, un parc privat de 1.300 mp cu loc de joacă pentru copii și echipamente sportive în aer liber

„Pentru clienții săi, Adora Pipera vine cu un concept inovativ pe piața imobiliară din România – „extra-room”, care presupune valorificarea maximă a spațiului printr-o proiectare inteligentă și o compartimentare care elimină marginile și spațiile moarte, pentru a asigura suprafețe utile cu până la 12-14% mai mari față de dimensiunile obținute în mod obișnuit”, menționează reprezentanții Tagor.

Finalizată la începutul acestui an, prima fază a proiectului a constat în construcția unui bloc cu 76 apartamente și a parcului privat de 1.300 mp, pentru activități sportive și de agrement în aer liber.

  • Prețurile pornesc de la 42.940 pentru un studio dublu
  • Locuințele cu două camere au prețuri începând de la 57.000 euro
  • Apartamentele cu trei camere pornesc de la 72.920 euro

Tagor este partenerul operațional în România al Patron Capital, un fond de investiții britanic în domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde dolari. Tagor este un dezvoltator imobiliar de talie internațională, care activează pe piața românească din anul 2004. Datorită experienței vaste atât în România, cât și pe plan internațional, compania a reușit să se impună pe piața dezvoltatorilor imobiliar prin calitatea serviciilor oferite și prin stilul inovator, de a introduce concepte noi. Tagor este prezent pe piața rezidențială din România cu patru proiecte marca Adora: Adora Urban Village, Adora Park din Arad, Adora Pipera și Adora Forest din Timișoara.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

17 martie 2015