Zona Zona Iasi
An predare An predare August 2010

Una dintre cele mai inalte cladiri din Iasi, 19 etaje si parter, se remarca printr-un design inovator, inspirat de forme ergonomice create de natura. Armonia culorilor si echilibrul formelor, calitatea materialelor si perfectiunea finisajelor contribuie la crearea unui stil architectural inconfundabil, plin de personalitate.

PROFIL COMPANIE

Ideea si demersurile pentru acest proiect apartin companiei SHIRAN ROYAL TOWER membra a Kaduri Group, dezvoltator cu o experienta de peste 35 de ani in domeniul constructiilor imobiliare de lux. Compania a mai dezvoltat si alte proiecte similare la nivel mondial, toate acestea remarcandu-se prin calitatea materialelor folosite, inovatia arhitecturii si un design interior deosebit.

 

Descriere Proiect Royal Tower

Royal Tower iti ofera o mostra de calitate dintr-un viitor sigur.

 Una dintre cele mai inalte cladiri din Iasi, 19 etaje si parter, se remarca printr-un design inovator, inspirat de forme ergonomice create de natura. Armonia culorilor si echilibrul formelor, calitatea materialelor si perfectiunea finisajelor contribuie la crearea unui stil architectural inconfundabil, plin de personalitate.

Fiecare detaliu este conceput sa-ti ofere stilul de viata modern pe care ti-l doresti.

LOCATIE

Copoul capata nuante calde si primitoare datorita cladirilor rezidentiale care se inalta aici. Rezonanta boema se combina cu accentele futuriste din arhitectura cladirilor si confera zonei un aer inedit. Royal Tower si-a castigat de departe titlul de piesa de rezistenta printre cladirile din noul cartier Regele Carol I.

FACILITATI

In Royal Tower se saluta cu zambetul pe buze. Primul care iti va spune "Buna dimineata" este portarul ce te intampina mereu cu amabilitate.

Totul se afla in siguranta. Chiar si pentru masina ta, exista intotdeauna un loc supravegheat intr-o parcare moderna, supraetajata.

Eleganta exteriorului se prelungeste la interior prin subtilitatea imbinarii notelor minimaliste cu nuante de rafinata ambianta si calitate. Apartamentul tau sfideaza tendintele actuale si surprinde viitorul prin designul sau. Geamurile termoizolante cu tamplarie PVC, gresia, faianta si obiectele sanitare de la producatori de renume mondial sunt detalii care intregesc confortul casei tale.

 O bucatarie moderna poate reprezenta un adevarat univers al creatiei. Culoarea si textura, aroma si senzatia, depasesc limitele impuse de retete pentru a obtine incantare. Acest spatiu inspira fiecare gest care devine natural si se armonizeaza perfect cu emotia pregatirii mesei pentru cei dragi.

Impreuna cu specialistii in design ce iti ofera gratuit consultanta, conturezi stilul casei tale. Este un stil care te reprezinta, in care fiecare element vorbeste despre tine. Acasa te simti minunat si, de cele mai multe ori, iti doresti sa prelungesti savoarea clipelor petrecute aici.

DOTARI

 • Cladirea beneficiaza de un amplu spatiu verde cu zona de joaca pentru copii;
 •  Accesul se realizeaza printr-un lobby cu finisaje de prima clasa, vegetatie si jocuri de apa, zona de asteptare;
 •  Cabina portar cu supraveghere permanenta;
 •  Interfon cu dispozitiv de supraveghere video;
 •  Parcare privata supra si subterana cu acces securizat;
 •  Trei lifturi de ultima generatie dintre care unul pentru mobilier si interventii medicale de urgenta;
 •  Club privat pentru locatari;
 •  Sala fitness dotata cu aparatura de calitate superioara;
 •  Spatiu de joaca pentru copii;
 •  Fatade ventilate;
 •  Finisaj exterior avantgardist;
 •  Termoizolatie exterioara in conformitate cu calculul de eficientizare termica;
 •  Companie specializata pentru administrarea imobilului;
 •  Constructor cu experienta atestat ISO 9001.