An predare An predare Iulie 2022
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 47 mp - 90 mp
Pret Pret 48.833 - 95.486 Euro

Descriere Dambovita 10

Dâmboviţa 10 este cel mai nou ansamblu rezidenţial dezvoltat de MC Residence în zona Grozăveşti - Şoseaua Virtuţii, din imediata apropiere a lacului Morii şi la 10 minute de mers pe jos de staţia de metrou Petrache Poenaru. Imobilul este situat pe strada Dâmboviţeii, nr. 10 şi are regimul de înălţime D+P+10E şi cuprinde 163 de unităţi locative: garsoniere şi apartamente noi cu 2 şi 3 camere precum şi 169 locuri de parcare. Apartamentele se livreaza complet finisate cu finisaje din gama premium.

Prezentare

Conceptul Dâmboviţa 10 este de a crea un loc sigur, confortabil, intim pe care rezidenţii să-l poată numi, din toate punctele de vedere, “Acasă”.

În alcătuirea ansamblului s-au luat în calcul cele mai variate elemente, de la localizare şi avantajele zonei până la compartimentare, tipuri de apartamente şi materiale folosite. Am analizat cu atenţie, am consultat profesionişti, am testat mai multe variante pentru ca în final, toate acestea împreună cu experienţa noastră să dea naştere proiectului Dâmboviţa 10.

Acest ansamblu se adresează atât tinerilor care doresc să-şi întemeieze o familie, cât şi studenţilor sau investitorilor. Totul este bine gândit astfel încât am reuşit să obţinem un rapot calitate/randament investiţional/preţ foarte bun.

Suprafeţele apartamentelor sunt calculate şi optimizate astfel încât să puteţi beneficia la maximum de spaţiul achiziţionat, fără pierderi inutile. Folosim doar materiale de construcţie de cea mai bună calitate, iar finisajele sunt peste media a ceea ce se oferă în acest moment în piaţă. Am gândit apartamentele să fie sigure, confortabile dar să şi ofere un randamet termic şi o izolare fonică cât mai bune.

Veţi avea ocazia să va îmbunătăţiţi considerabil stilul de viaţă deoarece tot ce aveţi nevoie se găseşte în jurul ansamblului. Locuind în Dâmboviţa 10 veţi fi la minute distanţă de piaţă, supermarket-uri, hypermarket-uri, parcuri, zone de distracţie şi petrecere a timpului liber, mijloace de transport în comun atât supraterane cât şi subterane.

Am identificat astfel mai multe criterii de care am ţinut cont în dezvoltarea proiectului şi anume:

Locaţia – aceasta trebuie să fie accesibilă din toate punctele de vedere ( acces facil către principalele artere din Bucureşti şi către centru, acces facil către mijloace de transport în comun, inclusive metrou), curată, sigură şi nu în ultimul rând în apropierea zonelor de petrecere a timpului liber şi în apropierea locurilor pentru cumpărături (piaţă, hypermarket, supermarket, parc, s.a.m.d.)
Construcţia. Un alt punct foarte important este calitatea construcţiei. Această nu numai că trebuie să îndeplinească toate normele în vigoare, dar trebuie să fie alcătuită din material de calitate de la producători de încredere.
Compartimentarea. Am ales ca principal obiectiv de compartimentare ca apartamentele să fie decomandate (toate camerele separate). Este cea mai bună modalitate de utilizare a spaţiului de către utilizatorul final.
Finisajele. Deoarece ştim cât de important este finisajul am ales cel mai bun raport calitate/preţ. De asemenea, deoarece înţelegem cât de important este finisajul penru clienţii noştrii am ales că acestea să fie cu caracter opţional, în sensul că se poate alege orice material sau culoare dintr-o paletă pusă la dispoziţie sau se poate opta pentru orice alt finisaj existent în piaţă în limita unui buget. Suntem atât de deschişi la dorinţele clientului nostru încât, dacă acesta doreşte un finisaj mai scump, poate achita diferenţa şi îşi poate achiziţiona acel finisaj. E simplu.

Puncte de interes în zonă:

*Mijloace de transport în comun

Metrou, staţia Petrache Poenaru, cca. 1 km distanţă (cca. 10 minute de mers pe jos)
Metroul uşor sau de suprafaţă, linia de tramvai 41, cca. 400 m distanţă (aproximativ 5 minute de mers)
RATB, liniile 178, N110, 601 la numai câteva minute de mers distanţă;

*Acces auto

Podul şi drumul special ce face legătură între centru Capitalei şi autostrada A1 ce este în curs de executare într-o faza destul de avansată.
Accesul facil către Piaţă Victoriei, Arcul de Triumf, Gara de Nord sau Gara Basarab, Cotroceni, Militari, Politehnică, Regie s.am.d.
Acces facil către Şoseaua de Centură, A1 sau DN1.

*Mijloace de recreere şi petrecere a timpului liber

Lacul Morii, ce de curând a trecut în administrarea Prmariei sector 6 şi care va fi modernizat.
Parcul Crângaşi la numai câteva minute de mers;
Parcul Moghioroş, unul dintre parcurile moderne ale capitalei, refăcut în 2015 în stil englezesc ce se află la câteva staţii cu tramvaiul (cca. 15 minute cu tramvaiul).
Ştrandul Magic Place (fostul Ciurel);
IDM Club la cca. 15 minute de mers pe jos;
Complexul Regie la cca. 1,5 km distanţă (cca. 18-20 minute de mers pe jos);
Cluburi de noapte, restaurante;
Terenuri de fotbal şi tenis la numai câteva minute de mers pe jos;
Teatrul Masca la cca. 8-10 minute de mers pe jos;
Mall Cotroceni la cca. 8 minute cu maşină sau 3 staţii cu metroul;
Mall Plaza la cca. 5-7 minute cu maşină, cca, 14 minute cu RATB sau cca. 25 minute pec jos;
Parcul Grozăveşti şi Grădina Botanică Bucureşti la câteva staţii cu RATB sau 3 staţii cu metroul.

*Cumpărături

Piaţa şi complexul comercial Crângaşi la o staţie distanţă cu metroul uşor 41 sau cca. 16-18 minute de mers pe jos;
Mega Image şi Lidl la cca. 3-5 minute de mers pe jos;
Restaurant McDonald’s la câteva minute de mers pe jos;
Cora Lujerului la cca. 15 minute de mers pe jos sau cca. 5 minute cu maşină.
Complexul comercial Orhideea (Carrefour şi multe altele) la o staţie de metrou sau de autobuz distanţă;
Mall Plaza şi Mall Cotroceni;

*Alte instituţii de interes:

Şcoli, licee, grădiniţe, Universitatea Politehnică, Facultatea de Arhivistică, Universitatea Artifex, clinici medicale, farmacii, bănci, etc.

În concluzie, vă invităm să descoperiţi proiectul Dâmboviţa 10 urmărind şi analizând paginile site-ului nostru şi/sau contactând unul din consultanţii noştri care vă stau cu plăcere la dispoziţie.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Str. Dambovitei, nr. 10, Bucuresti

Ești interesat?