0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Gama Residence Classic 3

Gama Residence Classic 3

Soseaua Oltenitei 11B
Zona: Popesti Leordeni
Tip imobile: 57 apartamente
Stadiu: Finalizat
Dezvoltator: Gama Invest
Contact:
0758.041.197
0744.754.198 office@gamainvest.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
GAMA INVEST
Soseaua Oltenitei 11B
0758.041.197
0744.754.198
office@gamainvest.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Apartamente noi de vanzare cu preturi incepand de la 47.000 euro, direct de la constructor

Detali proiect

Atunci cand un dezvoltator imobiliar porneste la drum pentru a implementa un nou proiect, este esential sa tina cont de o gama foarte variata  de factori, iar GAMA INVEST a inteles acest aspect, inca de la primul imobil construit, imobil devenit intre timp punct de reper la intrarea in Orasul Popesti-Leordeni !

  Din considerente economice, piata imobiliara s-a transformat netinand cont in mod particular de factorul uman ci mai degraba de pretul pe metru partat, iar pentru a obtine un pret cat mai scazut trebuie facute compromisuri.

  GAMA INVEST, este dezvoltatorul imobiliar care a ales sa nu faca niciun compromis, in schimb tine cont permanent de opiniile, dorintele si stilul de viata al oamenilor dornici sa locuiasca intr-unul dintre “Ansamblurile Gama Residence”.

   Unul dintre aceste ansambluri este GAMA RESIDENCE 3, proiect de mare anvergura ce abordeaza o linie arhitecturala moderna si completeaza frontul stradal al Soselei Oltenitei, la nr.11A si la nr.13Bis
In continuarea acestui complex rezidential, accesand o zona linistita, fara trafic auto intens si abundenta in vegetatie, GAMA INVEST demareaza un nou proiect : GAMA RESIDENCE Classic 3

  Cele trei noi imobile propuse au fost gandite intr-o linie arhitecturala echilibrata, atat in ceea ce priveste volumetria si paleta de culori exterioare, cat si in ceea ce priveste compartimentarile interioare si logica vietii de zi cu zi in cadrul apartamentelor.

  Regimul de inaltime al celor trei imobile propuse este Parter + 5Etaje, iar fiecare unitate va avea cate 48 de apartamente, de la garsoniere si pana la apartamente de 3 camere. Circulatia pe verticala in cadrul blocurilor se poate efectua si cu ajutorul liftului pentru 6 - 8 persoane. Scarile sunt in doua rampe, cu podest de odihna, iar in dreptul podestului sunt prevazute ferestre ample (H=2.10m) care ilumineaza si ventileaza natural casa scarii si totodata aduc un aport de aer proaspat zilnic pe holurile de circulatii.

  Apartamentele sunt structurate si compartimentate foarte eficient, nemaifiind necesare imbunatatiri ulterioare si beneficiaza de ferestre inalte (H=1,50m). Acest lucru a fost posibil datorita unei proiectari corecte, care a tinut cont de ergonomie si logica vietii de zi cu zi, eliminandu-se astfel spatiile pierdute sau holurile de decomandare foarte mari specifice, de obicei, locuintelor in bloc.

  Au fost prevazute locuri de parcare in aer liber, dezvoltate in zona posterioara a imobilelor, iar pentru confortul locatarilor au fost create accese secundare, dinspre parcare.

  GAMA RESIDENCE CLASSIC 3 a fost creat tinand cont in mod exclusiv de ceea ce-si doresc oamenii atunci cand iau importanta decizie de a se muta intr-un apartament nou si nu a fost omis niciunul dintre toate acele mici detalii care fac diferenta dintre banalitatea unei constructii facute pentru comert si eleganta clasica si durabila a unei cladiri inaltate cu respect pentru oameni si pentru viata.

  Finisajele si dotarile sunt cea mai buna calitate, acest lucru fiind deja un standard pentru GAMA INVEST, iar ca drept dovada stau imobilele realizate pana acum, unde granitul, ceraminca, lemnul, vopsitoriile impecabile sunt lucruri “obisnuite”.

Prețuri Gama Residence Classic 3

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Apartament 2 camere - 58.3mp * 6 4 € 52.000
Apartament 2 camere - 48.9mp ** 1 1 € 47.000
Apartament 2 camere - 54.2mp ** 2 2 € 52.000
Apartament 2 camere - 56.7mp ** 14 8 € 54.000
Apartament 2 camere - 58.3mp ** 6 4 € 56.000
Apartament 2 camere - 63.9mp ** 17 8 € 61.000
Apartament 3 camere - 70.85mp ** 6 4 € 68.000
Apartament 2 camere - 56.7mp * 1 1 € 51.000
Apartament 2 camere - 63.9mp * 2 2 € 57.000
Apartament 3 camere - 70.85mp * 2 2 € 64.000
 * tva 5% inclus, etaj 5
 ** tva 5% inclus

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video