0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
DELTA CITY

DELTA CITY

Zona: Tineretului
Stadiu: in curs
Predare: In curs
Dezvoltator: Da Vinci Edifice
Contact:
0310.05.12.46 contact@deltacity.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
DA VINCI EDIFICE
Tineretului, Strada Povestei 10
0310.05.12.4
contact@deltacity.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 

DELTA CITY este cel mai nou ansamblu rezidenţial, din zona Tineretului, in proximitatea Parcului Natural Delta Văcăreşti! Ansamblul cuprinde 3 clădiri, cu un regim de înălţime S+Ds+P+10

Descriere

DELTA CITY este cel mai nou ansamblu rezidențial, din zona Tineretului, in proximitatea Parcului Natural Delta Văcărești!

Ansamblul cuprinde 3 clădiri, cu un regim de înălțime S+Ds+P+10 Duplex, având în total 333 de apartamente tip studio, cu 2, 3 și 4 camere. Apartamentele din ansamblul DELTA CITY pot deveni atât locuința ideală pentru tine și familia ta, cât și o investiție inspirată, fiind pretabile pentru închiriere pe termen lung, închiriere în regim hotelier sau revânzare.


Amplasat lângă Delta Văcărești, ansamblul DELTA CITY reprezintă mixul perfect dintre natură și urban, fiind conceput și construit cu responsabilitate asumată față de mediul înconjurător, pe termen lung.
Ansamblul rezidențial DELTA CITY continuă standardele ridicate în materie de dezvoltare imobiliară premium, fiind dezvoltat de compania Da Vinci Edifice, dezvoltator al proiectelor de succes Cortina Residence, Dinamic City, Cortina Academy și 4City North.


Modern și accesibil, ansamblul DELTA CITY întrunește cele mai exigențe cerințe în materie de siguranță, calitate și confort, acordând o atenție sporită celor mai noi detalii de design și combinând cele mai avansate tehnici de construire.

Alege să locuiești în DELTA CITY și vei avea mai mult timp pentru tine!

Prețuri DELTA CITY

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Apartament 3 camere - 92.76mp *   1 € 136.000
 * Loc de parcare inclus. TVA inclus

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video