0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
CORTINA NORTH

CORTINA NORTH

Bulevardul Pipera, VII a 1
Zona: Pipera
Stadiu: finalizat
Dezvoltator: Cortina North Development
Contact:
0310 050 072 contact@cortina-north.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
CORTINA NORTH DEVELOPMENT
Pipera
0310 050 072
contact@cortina-north.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 

Noul proiect Cortina North se alaturǎ deja consacratelor Cortina Residence (2016) şi Cortina Academy (2020), dezvoltate de Eden Capital Development SRL.

Descriere

Un nou proiect dezvoltat sub numele Cortina, care completeazǎ celelalte douǎ ansambluri rezidențiale de succes, devenite puncte de referințǎ în piața imobiliarǎ, prin calitatea construcției și a finisajelor, eleganțǎ și modernism. Noul proiect Cortina North se alaturǎ deja consacratelor Cortina Residence (2016) și Cortina Academy (2020), dezvoltate de Eden Capital Development SRL.

Cu o amplasare de excepție în nordul capitalei, acest proiect va fi unul grandios, cu caracteristici unice îmbinate pentru un stil de viață complet, confortabil și activ!

Facilitatile incluse in conceptul Cortina North includ bazin semiolimpic de inot, pista de alergare de peste 1.5km, zona de fitness si wellness, peste 10.000mp de spatii verzi. 

*Preturile nu includ TVA

*Imaginile prezentate in proiect si in anunturi au scop strict ilustrativ.

Profita de oferta de lansare si cumpara un apartament premium în Cortina North! Exceptional pozitionat, in proximitatea a numeroase puncte de interes (metrou Aurel Vlaicu, statie STB chiar în fata ansamblului, zona corporate Pipera, Promenada Mall, scoli, Kaufland, Lidl, Spitalul Metropolitan București etc), ansamblul rezidential iti ofera, pe langa un apartament, un concept de locuire si stil de viata premium, reprezentat prin:

  • bazin semiolimpic de inot

  • pista de alergare de peste 1.5km

  • centru fitness si wellness

  • zona comerciala proprie

  • parcare subterana si supraterana

  • peste 10.000mp de spatii verzi

In plus, toate apartamentele vor beneficia de finisaje si dotari de calitate, executate la cele mai inalte standarde care ne recomanda prin evolutia in piata imobiliara, prin ansamblurile rezidentiale anterioare ce reprezinta cartea noastra de vizita: Cortina Residence si Cortina Academy. Te invitam la o vizionare! 

 

Prețuri CORTINA NORTH

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Garsoniera - 52.64mp *   2 € 73.696
Apartament 2 camere - 61.05mp **   2 € 85.470
Apartament 3 camere - 90.36mp ***   3 € 117.468
 * 1L
 ** 2E2
 *** 3C2

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video