0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Alongside Unirii Fountains

Alongside Unirii Fountains

Zona: Centru
Tip imobile: 50 apartamente
Stadiu: in curs
Dezvoltator: Natrom
Contact:
0729922668 office@natrom.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
NATROM
Bd. Bucurestii Noi nr. 20-28, sector 1
0729922668
office@natrom.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Alongside Unirii Fountains este aproape de tot ce este important pentru tine ! Apartamente spatioase, cu finisaje premium si compartimentate inteligent. Gradini si terase mari, cu multa verdeata pentru ca sa relaxezi cand ajungi ACASA !

Descriere

Situat în zona Unirii, una dintre cele mai frumoase şi prestigioase zone ale Bucureştiului. Aici ai posibilitatea de a îmbina două stiluri de viaţă diferite, trecând oricând de la relaxarea si linistea din cadrul ansamblului şi a zonei, la dinamica vieţii sociale imbinata cu istoria si agitatia Centrului Vechi. În maximum 10 minute de mers pe jos ai acces atat la staţia de metrou Unirii cat si la alte mijloace de transport in comun precum si numeroase centre comerciale. Alongside Unirii Fountains, poţi ajunge la diverse Institutii Publice dar si la Casa Poporului, Centru Vechi, Mitropolie, Manastirea Antim, la Universitate si Piateta Universitatii, in Parcul Cismigiu, la Teatrul National si Teatrul de Opereta Constantin Tanase. De asemenea sunt relativ aproape Piata Romana (Academia de Studii Economice), birourile, restaurantele şi muzeele din Victoriei, cafenelele şi restaurantele selecte din Kiseleff-Aviatorilor, la Arcul de Triumf sau în Parcul Herăstrău, cel mai mare parc din Bucureşti. Toate punctele de interes sunt chiar lângă tine, astfel că poţi avea mai mult timp pentru activităţile care-ţi fac plăcere şi mai mult timp pentru familia ta! Suna azi si programeaza o vizita la biroul nostru de vanzari ! Alongside Unirii Fountains este aproape de tot ce este important pentru tine ! Prin partenerii nostri va recomandam: - facilitati de creditare, fara costuri suplimentare; - servicii de design interior, achizitie mobilier sau electrocasnice la preturi speciale doar pentru clientii nostri. Nu pierdeti nimic daca ne contactati si veniti la noi in vizita !

Prețuri Alongside Unirii Fountains

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Apartament 2 camere - 41mp * 42 42 € 123.000
Apartament 3 camere - 77mp * 4 4 € 210.000
Apartament 4 camere - 92mp * 4 4 € 350.000
 * +TVA

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video