0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Alecu Russo Residence

Alecu Russo Residence

Alecu Russo nr. 10
Zona: Centru
Tip imobile: 16 apartamente
Stadiu: Finalizat
Predare: 2020
Dezvoltator: Alecu Russo Residence
Contact:
Eugen Tamasanu
0744 100 011 vanzari@alecurusso.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
ALECU RUSSO RESIDENCE
Alecu Russo nr. 10
0744 100 011
vanzari@alecurusso.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Bine ai venit pe Alecu Russo numarul 10, locul în care te vei întoarce de fiecare data spunând: acasa. Gasesti aici o rezolvare integrata a conceptului de locuinta, diferit fata de alte dezvoltari, fara sa faci un compromis de spatiu sau localizare.

Descriere

Bine ai venit pe Alecu Russo numarul 10, locul în care te vei întoarce de fiecare data spunând: acasa. Gasesti aici o rezolvare integrata a conceptului de locuinta, diferit fata de alte dezvoltari, fara sa faci un compromis de spatiu sau localizare.

Imobilul este retras de la strada, astfel ca tu sa te bucuri de liniste în fiecare zi. Beneficiile nu se opresc aici: am conceput boxe pentru depozitare si 2 niveluri de parcare, un lobby de acces cu receptie, unde te va întampina cu zâmbetul pe buze portarul nostru prietenos. Siguranta este una dintre prioritatile noastre, astfel am prevazut accesul si cu video interfon, atât în curte cât si în imobil..

Alecu Russo 10 exceleaza în domeniul functionalitatii, prin reducerea costurilorde întretinere datorita contorizarii individuale per apartament (apa, electricitate, gaz).

Suntem dedicati versatilitatii compartimentarilor, pentru ca fiecare dintre noi este diferit -unele apartamente sunt modulare, se pot uni, rezultând mai multe încaperi pentru tine si familia ta, bucataria se poate închide - descoperim astfel un imobil conceput sa se muleze pe necesitatile fiecarui locatar.

Prețuri Alecu Russo Residence

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Apartament 3 camere - 110.31mp 8 2 € 158.193
Apartament 3 camere - 115.46mp * 8 2 € 188.000
 * Apartamentul este mobilat complet

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video