Zona Zona Centru
Suprafețe Suprafețe 84mp - 115.3mp

Evocasa Selecta a fost concepută de Adama cu tot devotamentul pentru excelenţă si o viaţă de vis în centrul oraşului. Pereţii tip cortina ce îmbracă la exterior cladirea, parcarea subterană pe 2 niveluri, pază 24 din 24, cele 4 lifturi, 77 de apartamente ultramoderne, holurile spaţioase tapetate cu granit, marmura şi oglinzile stralucitoare, totul face parte dintr-un proiect exclusivist, gândit special pentru a se distinge prin eleganţa arhitecturii şi luxul finisajelor.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2093.7m2
Apartament 2084m2
Apartament 30115.3m2

DETALII PROIECT

Bine ai venit într-un nou stil de viaţă! Ştim că-ţi place sa te simţi mereu în centrul atenţiei şi de aceea îti oferim un loc în centrul Bucureştiului, situat în apropiere de Foişorul de Foc, la numai cateva minute de Piaţa Universităţii şi Piaţa Romana. Complexul rezidenţial Evocasa Selecta este la numai 2 paşi de marile atracţii ale oraşului – Teatrul Naţional şi Opera Română, cafenele şi baruri exclusiviste ce te aşteaptă să le descoperi secretele, restaurante de 5 stele cu cele mai rafinate reţete ce merită savurate în linişte, magazinele cu branduri celebre pregatite oricand să te provoace la o partidă de shopping.

Dotari si finisaje apartamente

În noul tău apartament din Evocasa Selecta, pregăteşte-te să fii invidiat de toţi. Ferestrele mari te învăluie blând cu lumină naturală şi îţi răsfaţă privirile cu o vedere nemaipomenită spre centrul Bucureştiului. Parchetul strălucitor, obiectele ceramice de înaltă calitate, uşa metalică sigură, designul interior modern, toate acestea şi nu numai, se reunesc într-un nou stil de viaţă, cu tine în centrul atenţiei.

Apartamente predate la cheie, finisate complet cu finisaje de cea mai buna calitate
Parchet din lemn natural, dublu stratificat Berti
Bucatarie mobilata si utilata
Tamplarie din aluminiu cu geam termopan marca Reynaers
Balcon / terasa spatioase
Echipamente sanitare Philippe Starck
Dotari pentru aer conditionat
Placi ceramice Marazzi
Usi Pinum
Incalzire centralizata

 

Cladirea dispune de parcare subterana si supraterana, paza permanenta, spatii de depozitare.

Tipuri de apartamente:

2 si 3 camere.

Schite