Astazi a inceput spectacolul ofertelor imobiliare la Palatul Copiilor din Bucuresti! Cea de-a cincea reprezentatie din anul 2009, Targul Imobiliar PROJECT EXPO" Exclusiv", va aduce in lumina reflectoarelor o abundenta de propuneri imobiliare cu preturi foarte accesibile ce au menirea de a satisface intreg segmentul de vizitatori in cautarea unei locuinte!

In acest weekend, Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv reuneste sub aceeasi cupola dezvoltatori imobiliari de renume ce s-au prezentat cu propuneri generoase.

Astfel, pretul garsonierelor porneste de la 32.000 Euro, al apartamentelor cu 2 camere de la 45.000 Euro, al celor cu 3 camere de la 63.000 Euro, iar ravnitele locuinte de tip penthouse au un pret ce porneste de la 78.000 Euro.

Expozantii au pregatit si cateva surprize celor ce sunt in cautarea unei vile, si anume pot beneficia de existenta celui mai mic pret pe metru patrat - 398 euro, la achizitionarea unei locuinte formate din sufragerie, dining, 3 dormitoare, 4 bai, terasa, alei gradina amenajata, loc de parcare, teren de 240 mp, avand toate utilitatile.

Cei care au un autoturism si vor sa-l vanda pentru a achizitiona o casa, pot profita de oferta unuia dintre dezvoltatori, care ofera posibilitatea schimbului locuintei noi cu una veche sau chiar cu masina proprietarului plus diferenta.

Alta oferta ce se regaseste in exclusivitate in cadrul acestui eveniment imobiliar consta in propunerea unei alte modalitati de plata la achizitionarea unei locuinte. Unul dintre expozanti ofera oportunitatea vizitatorilor interesati sa achite un avans de 5%, fiind urmat de achitarea in rate lunare timp de 2 ani a unui rest de 15% din suma, iar la livrarea apartamentului se ofera posibilitatea de a se achita restul de 80% prin rate direct la dezvoltator pe o perioada de maxim 20 de ani, fara a fi necesare documente de justificare a veniturilor.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv te asteapta la Palatul Copiilor din Bucuresti vineri si sambata in intervalul orar 10.00 - 18.00, iar duminica, in intervalul 10.00 - 17.00!

Pentru mai multe detalii vizitati www.projectexpo.ro!

 

27 November 2009