An Predare An Predare finalizat
Camere Camere 3 - 5 camere
Suprafete Suprafete 76.61 mp - 268.93 mp
Preturi Preturi 115.262 - 403.395 Euro

Descriere Delta City

DELTA CITY este cel mai nou ansamblu rezidențial, din zona Tineretului, in proximitatea Parcului Natural Delta Văcărești!

Ansamblul cuprinde 3 clădiri, cu un regim de înălțime S+Ds+P+10 Duplex, având în total 333 de apartamente tip studio, cu 2, 3 și 4 camere. Apartamentele din ansamblul DELTA CITY pot deveni atât locuința ideală pentru tine și familia ta, cât și o investiție inspirată, fiind pretabile pentru închiriere pe termen lung, închiriere în regim hotelier sau revânzare.


Amplasat lângă Delta Văcărești, ansamblul DELTA CITY reprezintă mixul perfect dintre natură și urban, fiind conceput și construit cu responsabilitate asumată față de mediul înconjurător, pe termen lung.


Ansamblul rezidențial DELTA CITY continuă standardele ridicate în materie de dezvoltare imobiliară premium, fiind dezvoltat de compania Da Vinci Edifice, dezvoltator al proiectelor de succes Cortina Residence, Dinamic City, Cortina Academy și 4City North.


Modern și accesibil, ansamblul DELTA CITY întrunește cele mai exigențe cerințe în materie de siguranță, calitate și confort, acordând o atenție sporită celor mai noi detalii de design și combinând cele mai avansate tehnici de construire.

Alege să locuiești în DELTA CITY și vei avea mai mult timp pentru tine!

Schite

Facilități

Parc Parc
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Spații verzi Spații verzi

Localizare

Str. Povestei, nr. 10, sector 4, București

Dezvoltator

Compania DAVINCI EDIFICE, dezvoltatorul Complexului Delta City este detinuta de compania EDEN CAPITAL DEVELOPMENT, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari actuali, care a apărut pe piața imobiliară ca urmare a cererii in creștere pentru locuințe de calitate premium, cu finisaje și dotări de excepție și design inovator.

Ansamblurile noastre rezidențiale sunt considerate repere imobiliare si s-au dovedit a fi atât căminul drag al multor familii cat si investiții inteligente, sigure, sănătoase și cu potențial foarte ridicat pentru viitor. Prin integritate, comunicare deschisă, tranzacții transparente, profesionalism și dăruire am reușit sa câștigăm încrederea și respectul tuturor clienților noștri.

Angajamentul nostru față de calitate, dublat de experiență, a făcut posibil să oferim încă din anul 2009, clădiri fiabile și cu o valoare estetică ridicată.

Ești interesat?