Apartamente 3 camere de vanzare în Drobeta-Turnu Severin Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Apartamente 3 camere de vanzare în Drobeta-Turnu Severin Bucuresti? Vanzari apartamente 3 camere în Drobeta-Turnu Severin Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Apartamente 3 camere de vanzare în Drobeta-Turnu Severin Bucuresti . Vezi si in Drobeta-Turnu Severin Mehedinti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita.

Cat costa un apartament 3 camere in Drobeta-Turnu Severin, Bucuresti?
Pretul unui apartament in Drobeta-Turnu Severin, Bucuresti costa in medie 315.000 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?
Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?
Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.