0
0
Adaugă anunţul tău

Vila - Sacele

Reper: lângă ?n Sudul localit??ii

 1062RUN2480 
click pentru zoom
10 Poze
  • Compunere P+1
  • Suprafata utila 1590 m2
  • Constructie dupa 2000
  • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
1.250.000

Amplasare: complexul turistic este amplasat in judetul Brasov, in partea de Sud a localitatii Sacele. Amplasat la doar 30 de minute (30km) de centrul Brasovului, pe DN1A Brasov - Cheia -Valeni de Munte.

Suprafata complexului turistic: suprafata totala a terenului este de 4.000mp, suprafata construita este de 1.590 mp. Toata suprafata terenului este imprejmuita cu gard de beton cu o inaltime ce variaza intre 2,40m-2,85m (pe 300 metri liniari).

Complexul turistic, cu incadrare de 4 stele, este alcatuit din 6 vile individuale - dispuse pe 2 niveluri(parter si etaj) - cu finisaje din import Spania si Italia, mobilate la comanda, structurate astfel:

parter cu living cu semineu cu flacara deschisa, baie si bucatarie iar la etaj, 3 camere duble mobilate cu paturi matrimoniale king size, sifonier, birou, TV Led, balcoane si teresa. Tot la etaj se regaseste si o baie. Complexul turistic mai dispune pe langa cele 6 vile individuale, racordate individual si de un restaurant complet utilat cu cele mai noi tehnologi Horeca (de la convectomat la linii de gatit, echipamente frigorifice...).

Utilitati si detalii: complexul detine 5 statii de epurare (tip Euro 5) pentru apele menajere si totodata dispune de Fabrica proprie de Apa (put forat, tanc tampon 10 m3 , grup pompare, statie de dedurizare cu tanc sare, sterilizatoare, calculatoare control). Aleea principala , locurile de parcare, aleile pietonale si trotuarele sunt pavate iar toate apele pluviale sunt centralizate prin pamant.

Pret: 1.250.000 euro.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
  • structura beton
  • Altele parcare proprie
  • total teren 4000 mp
  • Info imobil mobilat, mobiler modern, curte comuna, interior nou, imobil in stare exceptionala, incalzire cu centrala proprie, strazi amenajate
  • Destinații comercial
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 19.11.2018
Contactează-ne
Contactează agentul:
Vasile Dascal
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Bd.Dimitrie Cantemir nr.5 bl.6, sc.2, parter, ap.43 sector 4 Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Vasile Dascal
INTERMEDIAS
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc