139.000 €
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 5
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2005
Suprafața utilă 150 m2
Suprafață teren 175 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Intr-o zona usor accesibila, cu acces facil la mijloace de transport si cu posibilitati de parcare avem o casa la curte, parter si mansarda inalta (la noi in mansarda nu se sta aplecat, este practic etaj), construita responsabil pe cadre de beton armat, cu living, dormitor, baie si bucatarie la parter si doua dormitoare, baie si terasa la etaj. Se vinde la pret de apartament de doua camere din zona centrala sau 3 camere in zone semicentrale. Noi avem aici 4 camere plus teresa inchisa de la etaj care se poate considera a cincea camera. Casa este amplasata pe o strada linistita aflata la conflueta sectoarelor 4 si 5, in proximitatea Soselei Giurgiului. In capatul strazii este trecere de pietoni semaforizata si statie de tramvai si autobuz (Statia Anghel Nutu), suntem la 6 statii de tramvai de Metrou Eroii Revolutiei (15 minute). Documentele sunt in regula, suntem interesati de cineva care are posibilitatea financiara pentru o cumpara fara credit, de aceea avem pretul acesta;

Intr-o zona usor accesibila, cu acces facil la mijloace de transport si cu posibilitati de parcare avem o casa la curte, parter si mansarda inalta (la noi in mansarda nu se sta aplecat, este practic etaj), construita responsabil pe cadre de beton armat, cu living, dormitor, baie si bucatarie la parter si doua dormitoare, baie si terasa la etaj. Se vinde la pret de apartament de doua camere din zona centrala sau 3 camere in zone semicentrale. Noi avem aici 4 camere plus teresa inchisa de la etaj care se poate considera a cincea camera. Casa este amplasata pe o strada linistita aflata la conflueta sectoarelor 4 si 5, in proximitatea Soselei Giurgiului. In capatul strazii este trecere de pietoni semaforizata si statie de tramvai si autobuz (Statia Anghel Nutu), suntem la 6 statii de tramvai de Metrou Eroii Revolutiei (15 minute). Documentele sunt in regula, suntem interesati de cineva care are posibilitatea financiara pentru o cumpara fara credit, de aceea avem pretul acesta; proprietarii au dat deja avansul pentru alta casa, in afara orasului insa, si risca sa piarda avansul.
Avem gradinita Prikindel la 2 minute, scoli si licee la 10-15 minute de casa. Piata Progresul la 7 minute cu tramvaiul, mai multe magazine de cartier in apropiere, bancii, farmacii si Mega Image la Luica (o statie STB), acces facil la Carrefour Grand Arena (4 minute cu masina personala).
Casa este dispusa pe doua nivele, parter si etaj, cu o amprenta de peste 85mp si o compartimentare foarte buna, astfel la parter avem un living de peste 26mp, o bucatarie de peste 14mp, o baie de 6mp si un dormitor de peste 16mp plus un hol si casa scarii care duce la etaj, iar la etaj avem 3 camere mari si un grup sanitar de 9mp. Instalatia electrica este foarte buna, casa este incalzita cu ajutorul unei centrale termice pe gaz, este racordata la toate utilitatile (curent electric, apa, gaz si canalizare) si are un front stradal generos de aproximativ 14ml la strada si inca 13ml la o alee care se face din strada principala (are pozitie de colt). Este o casa buna cu o structura solida, compartimentare placuta si posibilitate de parcare 3-4 masini. Afara de amprenta casei mai avem 90 mp ce pot folosi. Reamintim faptul ca avem toate actele la zi, tranzactia se poate realiza in 2-3 zile lucratoare, proprietari persoane fizice. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati, Daniel Dumitru Duta, Apulum94.

Localizare

Informații utile

Zona Giurgiului
Gr. sanitare 2
Suprafața construită (desfășurată) 180 m2
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 5
An construcție 2005
Suprafața utilă 150 m2
Suprafață teren 175 m2
Finisaje/Utilităţi
Calorifere aluminiu, Geamuri termopan, Parchet, Gresie, Faianta
Info imobil
Centrala proprie a imobilului
Vecinătăţi
scoala, magazine
Acte
Poseda numar cadastral
Destinații
Rezidenta, comercial, birou

Video

Ultima actualizare: 28 ianuarie 2023
Ești interesat?