0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Vila - 6 camere - Buftea

Vila - 6 camere - Buftea

Reper: lângă Agricultori

 1245RUN10861 
click pentru zoom
45 Poze
 • Compunere P+1+M
 • Suprafata utila 200 m2
 • Suprafata const 260 m2
 • Constructie 2008
 • Camere 6
 • Balcoane 2
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
164.900

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte o Vila individuala deosebita de 6 camere, cu o curte proprie de 920 mp. Suprafata utila 200 mp si construita 260 mp.

Proprietatea este situata in zona Crevedia, langa lacul Buftea. Loc de parcare 3. Construita in anul 2008 si renovata complet in 2018.

Proprietatea este formata din 5 dormitoare, living ultraspatios, 3 bai, parter+etaj+pod mansardabil, teren 920 mp in zona Buftea-Crevedia.

Aproximativ 100 mp/nivel, doua intrari (fata+spate), construita in 2008, renovata interior + exterior in 2018, 100% functionala, ideala pentru cei carora le plac spatiile generoase si/sau pentru familiile numeroase, disponibila imediat pt. mutare.

Finisari lux: Parchet, scara interioara lemn, gresie, faianta, termopan maro, acoperis tigla metalica, izolatie completa.

Parter: living + dining, dormitor, toaleta, bucatarie cu camara, camera tehnica, tearasa acoperita 18 mp.

Etaj: living, patru dormitoare, doua toalete, doua balcoane, acces pod prin chepeng cu scara rabatabila.

Sistem alarma cu monitorizare, cablu TV, internet, centrala termica+boiler+panou solar Junkers, racordata la reteaua de gaze.

Curte cu doua porti de acces (fata+spate), gradina amenajata, pomi fructiferi pe rod, camin hidrofor cu put de adancime, fosa septica vidanjabila.

Priveliste superba catre lacul Zmeu-Buftea (aflat la 100 de metri), chiar din balcon. Zona rustica, linistita si pitoreasca, ideala pentru plimbari si relaxare in natura, pescuit, ciclism, bird-watching, etc.

Situata la 5km/5 min. de Buftea, 15km/15min. de Bucuresti, cu Mega Image, Profi, Lidl si Penny in apropiere.

Se vinde complet utilata si mobilata.

Drumul de acces este din piatra si este situat la o Distanta fata de drumul principal asfaltat de: 50 de metri.

Amplasamentul este in Crevedia. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind foarte aproape de lacul Buftea.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exterior/interiori sunt realizati din caramida Porotherm. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Casa este construita din beton si caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de tip Porotherm, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz, electricitate, put , fosa, CATV, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens.

Bucataria este noua, complet mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi. Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (gaz, electricitate).

Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa. Casa este noua, cu finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinuta.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 3
 • total teren 920 mp
 • balcoane 2
 • Impartire decomandat
 • Finisaje/
  Utilităţi
  geamuri termopan
 • Info imobil centrala proprie a apartamentului
 • Vecinătăţi lac, scoala, magazine
 • Acte poseda numar cadastral
 • Destinații rezidenta
Localizare
Buftea - lângă Agricultori
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 02.02.2021
Contactează-ne
Contactează agentul:
Ovidiu Mitrica
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Str. Theodor Sperantia Nr 14 Sector 3 Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Ovidiu Mitrica
APULUM' 94
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc