139.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție -
Suprafața utilă 86 mp
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Casa singur curte dispusa pe parter si pod de depozitare aflata in localitatea Domnesti, in zona rezidentiala noua din vecinatatea strazii Ciocarliei, la aproximativ 5 Km de Prelungirea Ghencea. Imobilul este compus dintr-o casa cu 3 camere, 2 bai, avand suprafata totala de 108mp si un teren de 433 mp. Finisajele sunt de foarte buna calitate. Locuinta este compusa din living + bucatarie = 35mp; dormitor= 13,2mp; hol intrare = 8,5mp; dressing = 5mp; bai cu dus = 3,9mp; dormitor/birou = 13 mp; baie cu cada = 5,3mp si o terasa acoperita de 3 mp. Podul se poate utiliza ca si spatiu de depozitare, accesul se face din interiorul casei cu ajutorul unei scari retractabile. Structura casei este din beton armat, zidarie din caramida, termosistem de 10cm cu densitate EPS 80, izolatia dintre parter si pod este facuta cu spuma poliuretanica cu grosime de 15cm, fatada este data cu decorativa siliconata de la Apla, acoperis cu tabla Bilka, ferestre Salamander 7 camere cu geam termopan 4 anotimpuri,

Casa singur curte dispusa pe parter si pod de depozitare aflata in localitatea Domnesti, in zona rezidentiala noua din vecinatatea strazii Ciocarliei, la aproximativ 5 Km de Prelungirea Ghencea. Imobilul este compus dintr-o casa cu 3 camere, 2 bai, avand suprafata totala de 108mp si un teren de 433 mp. Finisajele sunt de foarte buna calitate. Locuinta este compusa din living + bucatarie = 35mp; dormitor= 13,2mp; hol intrare = 8,5mp; dressing = 5mp; bai cu dus = 3,9mp; dormitor/birou = 13 mp; baie cu cada = 5,3mp si o terasa acoperita de 3 mp. Podul se poate utiliza ca si spatiu de depozitare, accesul se face din interiorul casei cu ajutorul unei scari retractabile. Structura casei este din beton armat, zidarie din caramida, termosistem de 10cm cu densitate EPS 80, izolatia dintre parter si pod este facuta cu spuma poliuretanica cu grosime de 15cm, fatada este data cu decorativa siliconata de la Apla, acoperis cu tabla Bilka, ferestre Salamander 7 camere cu geam termopan 4 anotimpuri, feronerie Rotto, usa de intrare este metalica cu izolatie. Incalzire prin pardoseala productie Germania cu sistem actionat de un termostat digital, pompa de caldura Hyundai 6 kw, boiler apa calda menajera de 200 l.
Obiectele sanitare sunt de la Ideal Standard si Roca, instalatia electrica pe cupru cu aparataj Gewiss. Din punct de vedere al structurii de rezidenta, constructia prezinta o fundatie armata pretabila pentru o casa dispusa pe parter-etaj-mansarda.
De asemenea, proprietatea dispune de fosa septica si put individuale, permitand totodata si bransamente la retelele publice de gaze, apa curenta si canalizare.
Pretul este negociabil. Casa este realizata pe baza de proiect avizat, are receptia facuta si este intabulata, iar accesul la locatie se face exclusiv pe drumuri asfaltate.
Casa are tote actele la zi, de la proiect, autorizatie de construire cu toate avizele necesare pana la receptie si certificat energetic. Acest lucru o face elizibila oricarei evaluari pentru o eventuala tranzactie bancara prin credit. Pretul este putin negociabil in limita bunului simt, iar pentru cine doreste, putem pune la dispozie si fotografii atat din diferite faze ale construirii, cat si cu finisajele actuale.

Localizare

Informații utile

Zona Domnesti
Nr. dormitoare 2
Băi 2
Nr. terase 1
Suprafața construită (desfășurată) 108 mp
Tip proprietate Casă
Camere 3
Suprafața utilă 86 mp
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet triplu stratificat, Gresie, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Aplice, Ferestre panoramice, Dotari: aer conditionat, Usa metalica, Usa antiefractie, Wireless, Rigole
Info imobil
Mobilat: semi-mobilat, Stil mobilier: modern, Stare mobilier: nou, Materiale mobilier: mdf, Stare interior: nou, Bucatarie: deschisa separata, Modern mobilata, Echipata, Plita electrica, Compartimentare: decomandat, Usi interior: mdf, Celulare, Proprietarul plateste: taxe pe proprietate, Curte: individuala, Vechime imobil: nou, Stadiu constructie: finalizat, Stare imobil: exceptionala, Structura: beton, Pereti exteriori: caramida, Pereti interiori: caramida, Fatada: caramida aparenta, Tencuiala decorativa, Acoperis: tigla metalica, Izolatie exterioara: polistiren expandat, Plansee: beton armat, Tip vila: individuala, Fundatie: cu ziduri (beton turnat), Acces: acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Proprietate publica, Asfaltate
Alte informatii
Detalii localizare:Zona este dezvoltata din punct de vedere urbanistic si ca infrastructura si pune la dispozitie atat mijloace de transport in comun cat si institutii de invatamant, centre medicale, farmacii si centre comerciale.
Vecinătăţi
magazine, gradinita, scoala, transport public, mall/centru comercial, loc de joaca
Acte
Acte de proprietate: cadastru, Intabulare, Rol fiscal, Certificat energetic, Proces verbal de receptie, Carte funciara, Certificat de urbanism, Interdictii: fara sarcini, Forma titlului de proprietate: persoana fizica
Destinații
Destinatii: rezidenta
Ultima actualizare: 18 July 2024
Ești interesat?