10.150 €/lună + TVA
Suprafața utilă 2900 m2
An construcție 1978
Destinație -
Structură -
Etaje clădire -
Înălțime -
Suprafața totală -
Stadiu construcție -

Descriere

Hala industriala in suprafata totala de 2900 mp este construita pe structura de beton si este alcatuita din stalpi cu inchideri perimetrale din caramida tencuita si acoperita cu chesoane de beton. Este alcatuita din doua travee fiecare cu deschiderea de 16 ml. Este open space, insa poate fi compartimentata dupa necesitati. Accesul in interior se face pe doua usi de dimensiuni mari industriale, dar si pe trei usi pietonale. Inaltimea utila este de 6 ml. Pardoseala in interior este din beton armat rezistent la greutati industriale. Dispune de toate util;itatile, inclusiv de curent electric cu putere instalata de 620 KVA cu transformator propriu. In interior incalzirea este asigurata de centrala termica proprie cu alimentare pe gaz metan si ventiloconvectoare. MENTIUNE!!..HALA POATE FI INCHIRIATA SI PARTIAL IN FUNCTIE DE CERINTA FIECARUIA SI DE CONFIGURATIA COMPARTIMENTARII. Este libera si poate fi inchiriata imediat! Pretul de inchiriere cerut de proprietar este de 3,50 euro/mp la care

Hala industriala in suprafata totala de 2900 mp este construita pe structura de beton si este alcatuita din stalpi cu inchideri perimetrale din caramida tencuita si acoperita cu chesoane de beton. Este alcatuita din doua travee fiecare cu deschiderea de 16 ml. Este open space, insa poate fi compartimentata dupa necesitati. Accesul in interior se face pe doua usi de dimensiuni mari industriale, dar si pe trei usi pietonale. Inaltimea utila este de 6 ml. Pardoseala in interior este din beton armat rezistent la greutati industriale. Dispune de toate util;itatile, inclusiv de curent electric cu putere instalata de 620 KVA cu transformator propriu. In interior incalzirea este asigurata de centrala termica proprie cu alimentare pe gaz metan si ventiloconvectoare. MENTIUNE!!..HALA POATE FI INCHIRIATA SI PARTIAL IN FUNCTIE DE CERINTA FIECARUIA SI DE CONFIGURATIA COMPARTIMENTARII. Este libera si poate fi inchiriata imediat! Pretul de inchiriere cerut de proprietar este de 3,50 euro/mp la care se adauga TVA. In curtea proprietatii care este destul de mare pot fi parcate tir-uri si autoturisme ale personalului. Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 50%+TVA din chiria unei luni in functie de perioada de inchiriere.
Detalii localizare:Zona industriala.

Localizare

Informații utile

Zona Jilava
Suprafața construită (desfășurată) 3800 m2
Suprafața utilă 2900 m2
An construcție 1978
Alte suprafețe
Hala industriala in suprafata totala de 2900 mp este construita pe structura de beton si este alcatuita din stalpi cu inchideri perimetrale din caramida tencuita si acoperita cu chesoane de beton. Este alcatuita din doua travee fiecare cu deschiderea de 16 ml. Este open space, insa poate fi compartimentata dupa necesitati. Accesul in interior se face pe doua usi de dimensiuni mari industriale, dar si pe trei usi pietonale. Inaltimea utila este de 6 ml. Pardoseala in interior este din beton armat rezistent la greutati industriale. Dispune de toate util;itatile, inclusiv de curent electric cu putere instalata de 620 KVA cu transformator propriu. In interior incalzirea este asigurata de centrala termica proprie cu alimentare pe gaz metan si ventiloconvectoare. MENTIUNE!!!.HALA POATE FI INCHIRIATA SI PARTIAL IN FUNCTIE DE CERINTA FIECARUIA SI DE CONFIGURATIA COMPARTIMENTARII. Este libera si poate fi inchiriata imediat! Pretul de inchiriere cerut de proprietar este de 3,50 euro/mp la care se adauga TVA. In curtea proprietatii care este destul de mare pot fi parcate tir-uri si autoturisme ale personalului. Comisionul agentiei imobiliare este incepand cu 50%+TVA din chiria unei luni in functie de perioada de inchiriere.
Ultima actualizare: 4 mai 2022
Ești interesat?