1.400.000 €
Suprafața utilă 2234 mp
An construcție 2003
Destinație birou, comercial, industrial, hala productie, depozit, fabrica
Structură Beton, Metalica
Etaje clădire 1
Înălțime 7
Suprafața totală 4390 mp
Stadiu construcție finalizat

Descriere

COMISIN 0% PENTRU CUMPARATOR!

S.C. TANO PROD IMPEX S.R.L. este o societate cu raspundere limitata, infiintata in anul 2005, continuarea activitatii infiintata in 2003 de SC GHE. STUBEANU SRL, cu un capital social integral privat romanesc si are ca obiect principal de activitate “Fabricarea napolitanelor, producerea foilor de pandispan, fabricarea fursecurilor, prajiturilor, a produselor conservate de patiserie” . Fabrica „TANO” isi desfasoara activitatea intr-un imobil propietate si detine o suprafata de cca 4390 mp (conform Cartii Funciare nr. 31018), din care suprafata construita este de 2366 mp, iar suprafata construita desfasurata este de 2681 mp.

Dispune de urmatoarele utilitati:
- energie electrica de medie tensiune,pana la o putere de 400 kwa;
- alimentare cu gaz natural si alternativa are in dotare doua rezervoare a cate 5000 litri fiecare cu GPL;
- alimentare cu apa curenta de la retea si put propriu;
- rezerva de apa cu hidrofor de 5000 litri, in rezeror

COMISIN 0% PENTRU CUMPARATOR!

S.C. TANO PROD IMPEX S.R.L. este o societate cu raspundere limitata, infiintata in anul 2005, continuarea activitatii infiintata in 2003 de SC GHE. STUBEANU SRL, cu un capital social integral privat romanesc si are ca obiect principal de activitate “Fabricarea napolitanelor, producerea foilor de pandispan, fabricarea fursecurilor, prajiturilor, a produselor conservate de patiserie” . Fabrica „TANO” isi desfasoara activitatea intr-un imobil propietate si detine o suprafata de cca 4390 mp (conform Cartii Funciare nr. 31018), din care suprafata construita este de 2366 mp, iar suprafata construita desfasurata este de 2681 mp.

Dispune de urmatoarele utilitati:
- energie electrica de medie tensiune,pana la o putere de 400 kwa;
- alimentare cu gaz natural si alternativa are in dotare doua rezervoare a cate 5000 litri fiecare cu GPL;
- alimentare cu apa curenta de la retea si put propriu;
- rezerva de apa cu hidrofor de 5000 litri, in rezeror emailat;
- retea de hidranti la perimetru de proprietate al fabricii;
- canalizare menajera D 200, cu lungimea de 980 m, proprietate;
- separator de grasimi.

Fabrica este impartita in urmatoarele sectoare: sectia de napolitane si linia de foi de pandispan, sectia de patiserie si produse de cofetarie-patiserie, linia de produs ciocolata - pentru laboratoare de cofetarii - in tablete de 750 g, depozitul de produse finite, depozitul de materii prime, spatiul de livrare, depozitul de ambalaje pentru sectia de napolitane, depozitul de ambalaje pentru sectia de patiserie, atelierul mecanic, gospodarie de apa, vestiare, grupuri sanitare, birouri.

Toate produsele satisfac cele mai exigente standarde de calitate, fapt atestat si de sistemele, ISO 22000 : 2018 HACCP „Managementul sigurantei alimentelor”, sistem SREN ISO 9001:2015 „Management al calitatii”, ambele certificand implementarea si mentinerea unui sistem de management al sigurantei alimentelor si al calitatii.

Fabrica a obtinut in anul 2016 certificatul „HALAL” si certificat “ FSSC – 22000 V.5.1 – FOOD SAFTEY SYSTEM – in anul 2021, valabil pana in 2024.

Capacitatea de productie totala lunara a fabricii este de 400 – 500 tone/luna, din care:
- napolitane : 250 - 300 tone
- fursecuri si prajituri : 100 – 150 tone
- foi de pandispan : 50 – 70 tone

In anul 2010, s-a pus in functiune la Fabrica „TANO” o linie noua de fabricare automata de napolitane cu crema lichida, cu o capacitate de productie de 100 - 120 tone/luna (program de lucru in trei schimburi de 8 ore).

In vederea cresterii gradului de folosire a capacitatii de productie utilizate in anul 2010 societatea a avut in vedere diversificarea sortimentelor de napolitane, fursecuri si prajituri.
In anul 2011 s-au efectuat investitii, atat la sectia de napolitane, cat si la sectia de patiserie, prin achizitionarea unor utilaje cu o capacitate si performanta tehnologica mai mare, prin care se asigura o activitate eficienta si o productivitate sporita.

Compania a achitionat in octombrie 2014, o linie de productie a foilor de pandispan, uilizate in sectia de prajituri sau/si vandute la terti, alti producatori de prajituri.

Produsele TANO au urmatoarele termene de valabilitate:
- napolitane : un an
- fursecuri : un an
- prajituri : 4 – 6 luni
- foi de pandispan : 4 - 6 luni

Exista urmatoarele sectii de productie, si anume:

A. SECTIA DE NAPOLITANE
Are capacitatea de 250-300 tone/luna si are trei linii: una automata cu crema lichida, una semiautomata cu crema solida si una semiautomata cu crema lichida si detine 5 cuptoare pentru fabricarea foilor de napolitane.

1. Linia automata cu crema lichida, pusa in functiune in anul 2010, are o capacitate de 100 - 120 tone/luna, în conditiile în care se lucreaza în trei schimburi a cate 8 ore/zi, cu doua cuptoare. Producator: Firma „FORMA” din Turcia
2. Linia semiautomata cu crema solida pusa in functiune in anul 2005, are o capacitate de 90 - 110 tone/luna - în conditiile în care se lucreaza în trei schimburi a cate 8 ore/zi cu doua cuptoare. Producator: Firma „GOSMEN” din Turcia
3.Linia semiautomata cu crema lichida pusa in functiune in anul 2013, care produce napolitane tip kinder (cu cocoasa) si are o capacitate de 60 - 70 tone/luna - în conditiile în care se lucreaza în trei schimburi a cate 8 ore/zi cu doua cuptoare. Producator: Firma „FORMA” din Turcia
4. Mixere pentru crema lichida - 2 bucati
5. Stock-tank crema lichida - 2 bucati
6. Linie de glazurare - 18 ml
7. Cuptor de racire pe verticala
8. Masini de ambalat Flaupack produse de diferite dimensiuni - 4 bucati
9. Masina de ambalat produse pe linie - 2 bucati.
10. Masina de ambalat foi de pandispan la 500 g, paine etc.

B. SECTIA DE PATISERIE
Are o capacitate de 100 - 150 tone/luna - în conditiile în care se lucreaza în trei schimburi a cate 8 ore/zi si are o linie de productie formata din:
1. - doua masini de turnat fursecuri si coaja pentru fursecuri umplute - Producator: Italia
2. - doua cuptoare rotative pe gaz „ZUCHELLI” pentru coacere cu 22 tavi fiecare cuptor - Producator: „ZUCHELLI” - Italia
3. - fondantiera pentru fondant - Producator: Romania
4. - cooker pentru jeleu, sirop, gemuri si dulceata - Producator: Turcia
5. - mixer de 120 l - Producator: Italia
6. - mixer de 80 l - Producator: Italia
7. - mixer de 30 l - Producator: Italia
8. - mixer de paine de 250 kg - Producator: Grecia
9. – masna de taiat prajituri - Prducator : Turcia
10. – Linie de facut prajituri si glazurare - Poducator : Bulgaria
11. - masina de injectat pentru punere de crema si jeleu KP-04 - 2200 mm
12. - linie de glazurare TL - 1200 mm
13. - tunel de racire - 7500 mm
14.- banda de transport - LT - 1500 mm
15.- masina de produs salam de biscuiti de diverse forme si dimensiuni

C. FOI DE PANDISPAN
Pentru eliminarea achizitiei semifabricatului (foi pandispan) necesar la producere prajituri de la alti furnizori, fabrica „TANO” a achizitionat in luna octombrie 2014, o linie de productie foi de pandispan, cu o capacitate de 60 - 70 tone/luna, care functioneaza provizoriu in cadrul sectiei de Napolitane si are in structura sa urmatoarele utilaje:
1. Mixer de prepararea aluatului
2. mixer aerator turbo MTM-A-300 – 2000 mm;
3. linie tehnologica pentru productia de blaturi din aluat de pandispan lungime PTE – 14000 mm, avand in componenta: masina pentru spritarea aluatelor de pandispan;
4. cuptor electric de tip tunel – PTE L - 14000 mm;
5. masina pentru taiere blaturi tort MR - 02; L - 1700 mm;
6. banda metalica din inox cu 3 ventilatoare L= 6 ml pentru preracirea foilor de pandispan inainte de intrarea in tunelul de racire
7. tunel de racire OL; L - 6000 mm;
8. banda de transport - LT; L - 2000 mm.

D. CUVERTURA DE CIOCOLATA - COMPOUND
Functioneaza in cadrul liniei de napolitane si are in structura:
- Utilaje pentru obtinerea ciocolatei – compound compusa din:
- topitor de grasime de 240 l
- mixer cu bile (amestecator) pentru ciocolata neagra de 250 l
- mixer cu bile (amestecator) pentru ciocolata alba de 250 l
- stock-tank pentru ciocolata neagra de 1000 l
- stock-tank pentru cuvertura alba de 500 l
- instalatie de turnare in forme de ciocolata de 750 g si de glazurare a napolitanelor si altor produse
- tunel de racire cu lungime de 18 m pentru racirea produselor glazurate proprii de napolitane si patiserie–cofetarie, precum si pentru obtinerea de tablete de ciocolata - compound neagra si alba la gramaj de 0.750 kg, care se comercializeaza ca atare catre terti ( laboratoare de cofetarie, magazine, etc.)
Producator: Turcia
Linia de productie a fost pusa in functiune in anul 2014.

E. Flowpack Miniflow-600
Masina de ambalat individual cu o productivitate intre 3 si 120 de produse pe minut in functie de dimensiunea produsului. Dimensiunea maxima a produsului este de h 110 mm - L 650 mm – l 350 mm. Producator „MINIPACK-TORRE” Italia.

F. PROIECTE
Pentru satisfacerea consumului de energie electrica al fabricii in prezent si tanand cont de o devoltare ulterioara a capacitatii de productie in perioada 2019-2022, societatea a demarat un proiect compus din doua componente:

a. Un proiect de majorarea puterii de alimentare cu energie electrica, trecand de la joasa tensiune la medie tensiune pin alimentarea subterana de la o distanta de 1850 m, construind un POST TRAFO propriu de 400 KWA cu dublu sens sa ia din retea necesarul de energie si sa introduca in retea surplusul de energie electrica produs de centrala fotovoltaica cu o putere istalata de 320 kw/h pe acoperisul fabricii, in suprafat ade 2400 mp. In prezent, proiectul s-a finalizat din fonduri propii si credite bancare de 250000 euro, realizandu-se alimentarea cu energie electrica de medie tensiune.

b. Cel de-al doilea proiect cuprinde :
- extinderea constructiei existente cu inca 300 mp, realizand o noua sectie in care va fi transferata linia de foi de pandispan;
- refacerea acoperisului fabricii pe care se va realiza central afotovoltaica, care va produce 320 kw/h;
- realizarea instalatiei de climatizare a intregii fabrici.
Poiectul se va realiza cu fonduri nerambursabile si cofinantare proprie.

Principalele sortimente de dulciuri produse sunt napolitane glazurate si neglazurate vrac sau ambalate individual, fursecuri si prajituri care s-au impus pe piata din Romania, facand produsele marca „TANO” sa fie recunoscute si apreciate oriunde in tara si in strainatate.

Prin producerea noilor napolitane marca „KINDER” cu aroma ciocolata, a napolitanelor dietetice marca „BON LIFE” de 40 g folosind indulcitor fructoza, cu aromele: ciocolata, cappucino si lamaie, cat si marca „TANO DIET” de 60 g folosind indulcitor maltitol, cu 5 arome (cacao, alune, lamaie, capuccino si vanilie) si prin producerea de fursecuri dietetice asortate, ambalate in pungi de 300 g, Fabrica „TANO” a facut inca un pas spre castigarea unui numar cat mai mare de clienti, din diferite medii sociale si zone geografice. De asemenea, noile produse marca „TANO” sunt garantia calitatii prin materia prima folosita, ambalajul deosebit si pretul accesibil.

In prezent fabrica „TANO” ofera o gama larga de produse, portofoliul de clienti din tara si strainatate aratand profesionalismul de care da dovada personalul societatii. In procesul de fabricatie se folosesc doar materii prime vegetale de cea mai buna calitate, furnizate de cei mai renumiti distribuitori de profil. Societatea a renuntat la solventi, hidrocarburi si alti acizi periculosi, inlocuindu-i cu arome identic naturale, coloranti identici naturali.

Selectionarea cu mare grija a materiilor prime folosite, prin alegerea celor mai buni si importanti furnizori din tara, a facut ca S.C. TANO PROD IMPEX S.R.L. sa produca o varietate sortimentala foarte larga de produse. Astfel, astazi societatea produce napolitane vrac neglazurate, napolitane vrac glazurate, napolitane ambalate individual, de diferite gramaje, glazurate si neglazurate si in plus, multe produse de patiserie – prajituri si fursecuri – ambalate la diverse gramaje, precum si tablete de ciocolata -compound (de maxim 0.750 kg ) si foi de pandispan in cutii de 10 kg, pentru terti (alti producatori de prajituri) si pachete de 500 gr, pentru vanzare en-detaille de catre magazine cum ar fi: METRO, MEGA IMAGE, etc.

S.C. TANO PROD IMPEX S.R.L. a reusit sa efectueze exporturi in Spania, Italia, Cipru, Grecia si Irak. In continuare se duc tratative pentru export in tari precum Germania, Anglia, Polonia, China, Irlanda, Australia, etc. Pentru Africa si Orientul Mijlociu, s-a incheiat contract de reprezentare cu o firma specializata in promovare externa.

In anii 2013 - 2017, fabrica a desfasurat o campanie agresiva de participare la targurile internationale si misiuni economice, in urma carora s-au incheiat tranzactii, printre care:
- 22.05. - 28.04.2013 - Misiunea economica din MEKNES, Maroc;
- 22.05. - 26.05.2013 - Expozitia „FOOD & DRINKS” - CHISINAU, Moldova;
- 16.09. - 19.09.2013 - Targul International „WORLD FOOD” - MOSCOVA, Rusia;
- 05.10. - 09.10.2013 - Targul International „ANUGA” - KOLN, Germania;
- 26.01. - 29.01.2014 - Targul International „ISM” - KOLN, Germania;
- 08.06. - 11.06.2014 - Targul International de Produse Alimentare - „NINGBO”, China;
- 19.10. - 23.10.2014 - Targul International „SIAL” - PARIS, Franta;
- 10.10. - 14.10.2015 - Targul International „ISM” - KOLN, Germania;
- 25.04. - 28.04.2016- Targul International „ALIMENTARIA” – BARCELONA, Spania;
- 16.10. - 20.10.2016 - Targul International „SIAL” – PARIS, Franta;
- 26.02. - 02.03.2017 – Targul International „GULFOOD” – DUBAI, Emiratele Arabe Unite.

Pentru eficientizarea vanzarilor, s-a organizat activitatea de desfacere prin gruparea beneficiarilor, în functie de cantitatile contractate, de zone, urmarirea riguroasa a respectarii contractelor, asigurarea cu materiale promotionale, care sa pastreze vie imaginea fabricii „TANO” si a brand-ului „TANO” în randul consumatorilor, precum si strategii si tehnici adecvate de vanzare.

S.C. TANO PROD IMPEX S.R.L. - prin administratorul sau care administreaza si alte afaceri - isi declara interesul in vanzarea integrala a activelor societatii: teren, cladiri, instalatii, utilaje de productie, mijloacele de transport din dotare si cele doua proiecte (mentionate mai sus) insotite de autorizatii de constructie, aviz ISU, etc.

INFORMATII TEHNICE
Suprafata totala teren: 4390 mp
Suprafata construita: 2366 mp
Suprafata construita desfasurata: 2681 mp
Nr. camere: 22
An constructie: 2003
Niveluri: P + ET. 1
Structura de rezistenta: beton si metalica
Acces: 3 accese stradale
Utilitati: apa, gaze, curent 220 V, curent 380 V, put de apa.

Se accepta un avans de 50% și restul în 5 rate egale în 5 ani.

Localizare

Informații utile

Zona Fratesti
Gr. sanitare 2
Suprafața construită (desfășurată) 2681 mp
Suprafața utilă 2234 mp
An construcție 2003
Destinație birou, comercial, industrial, hala productie, depozit, fabrica
Structură Beton, Metalica
Etaje clădire 1
Înălțime 7
Suprafața totală 4390 mp
Stadiu construcție finalizat
   
Info imobil
Stare interior: in stare foarte buna, Compartimentare: compartimentat, Vizionari: imobil liber, Stadiu constructie: finalizat, Stare imobil: buna, Structura: beton, Metalica, Acces: acces stradal
Alte suprafețe
ÎNĂLȚIME: 7 mp,STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 2234 mp
Destinații
Destinatii: birou, comercial, industrial, hala productie, depozit, fabrica

Video

Ultima actualizare: 17 January 2024
Ești interesat?