245.000 €

Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Vilă P+2
Camere 5
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2015
Suprafața utilă 220 m2
Suprafață teren 300 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Vila cu roze!
Te intampina de cand intri in curte! De-a stanga si de-a dreapta ta, pana la intrarea in casa, te-mbata parfumul de trandafiri!
Ici colo cate-un prun, un par, un mar, un piersic cat sa fie drag copiilor sa se catere prin ei si sa fure-n fuga cate-un fruct.
Nu este insa o casa la tara! V-am pacalit, dupa cum incepusem descrierea, nu?
Nu dragii mei! E o vila in toata regula frumoasa foc pe stilul semiclasic – elegant, mare si spatioasa! Edificata in anul 2015. Mi-aduc aminte, ca citisem undeva in vreo revista de cancan despre “diversele” ale VIPurilor, ca Adriano Celentano are o vila unde “se da cu bicicleta in living”. Cam asa si aici! Asa mi-a fost impresia cand am pasit in living prima data. Este larg, primitor si luminos! Zona de dining este mobilata stil clasic cu mobilier masiv din lemn in nuantele ciresului lacuit. Desigur ca pe parter se afla o bucatarie utilata, mobilata, functionala, foarte spatioasa cu deschidere catre o terasa adapostita de

Vila cu roze!
Te intampina de cand intri in curte! De-a stanga si de-a dreapta ta, pana la intrarea in casa, te-mbata parfumul de trandafiri!
Ici colo cate-un prun, un par, un mar, un piersic cat sa fie drag copiilor sa se catere prin ei si sa fure-n fuga cate-un fruct.
Nu este insa o casa la tara! V-am pacalit, dupa cum incepusem descrierea, nu?
Nu dragii mei! E o vila in toata regula frumoasa foc pe stilul semiclasic – elegant, mare si spatioasa! Edificata in anul 2015. Mi-aduc aminte, ca citisem undeva in vreo revista de cancan despre “diversele” ale VIPurilor, ca Adriano Celentano are o vila unde “se da cu bicicleta in living”. Cam asa si aici! Asa mi-a fost impresia cand am pasit in living prima data. Este larg, primitor si luminos! Zona de dining este mobilata stil clasic cu mobilier masiv din lemn in nuantele ciresului lacuit. Desigur ca pe parter se afla o bucatarie utilata, mobilata, functionala, foarte spatioasa cu deschidere catre o terasa adapostita de soarele arzator al verii printr-o pergola din lemn unde iti ofera exact intimitatea de care ai nevoie sa te asezi la un pahar de vorba cu prietenii si familia. Baie, dressing la intrare, debara ascunsa sub scara catre etaj si un birou fac parte din amplasamentul pe parter.
La etaj! Pfuua! Priviti masterul in poze! Dar, daca veniti personal sa il vedeti s-ar putea sa nu mai vreti sa plecati! Cum urci scarile pe jumatatea dreapta a casei e usa ce deschide zona de master bedroom: dormitorul de rasfat, tereasa mare, dressingul enorm si desigur baia! Si totul se vinde mobilat asa cum vezi! Frumos si elegant!
Tot pe etaj, pe partea stanga, se desfasoara inca o baie si alte doua dormitoare generoase. Ah! Era sa uit: exista acces in pod cu scara rabatanta. Iar, de beciul”pitit sub terasa” unde s-ar putea, fiecare dupa plac, “infratii gogonelele puse la murat de cu toamna si damigenele de vin si tuica”…ssst!...sa nu ziceti ca v-am zis! E secret!
Gradina este mare, amenajata frumos si pe partea din fata si pe cea din spate, cu trecere pe lateral. Doua masini intra in curte spre a fi parcate fara probleme.
In stanga ei se mai afla o vila geamana, in dreapta ei alte case frumoase. E o zona in care simti si linistea, intimitatea si efervescenta vietii deopotriva: copii ce se joaca pe strada, care te saluta, vecinii se ajuta intre ei. E o comunitate placuta! Situata in orasul Voluntari in proximitatea Catedralei Sf. Parascheva si a scolii, iar la Metro si Jumbo, daca vrei si pe jos poti sa ajungi. Are o pozitie si facilitati care isi merita banii cu prisosinta!
Proprietarii si-au ales, cand au achizitionat aceasta vila(acum circa 5 ani), finisaje de calitate. Usile, parchetul, de exemplu sunt din lemn masiv. Este o casa facuta cu simt de raspundere si bun gust!
… simt in nari si acum mirosul de trandafiri, cand astern pe “hartie” descrierea acestei vile…
La “vila cu roze” te invit si pe tine! Nu doar s-o vezi, ci s-o cumperi!
Vei avea vila TA “cu roze”!

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona Voluntari
Băi 3
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 253 m2
Tip proprietate Vilă P+2
Camere 5
An construcție 2015
Suprafața utilă 220 m2
Suprafață teren 300 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 23 noiembrie 2021
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de RENET REAL ESTATE NETWORK