224.999 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2015
Suprafața utilă 123 m2
Suprafață teren 339 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Va propunem o casa frumoasa, situata in Mogosoaia pe strada Livezilor. Construita in 2015, casa face parte dintr-un mic ansamblu rezidential, cu imobile P+Etaj. Desi este duplex, sistemul constructiv este unul independent-fiecare casa are pereti despartitori si fundatie proprie, construita pe cadre de beton armat cu pereti interiori si exteriori din caramida. Casa este compusa din 4 camere, terasa si curte individuala, cu acces independent din strada, pe o poarta automatizata. Terenul are o suprafata totala de 339mp, amprenta imobilului 100mp. Curtea este amenajata cu gazon, trandafiri, plante mature si sistem de iluminat. Suprafata utila a casei este de 120mp, compusa dintr-un living de 36mp, bucatarie inchisa de 15mp, o baie de serviciu si hol; din living exista acces catre curte si gradina, iar din bucatarie avem acces pe terasa si in gradina. La etaj, avem 3 dormitoare si 2 bai, din care dormitorul matrimonial are 16mp si baia matrimoniala completa de 6mp. In plus exista un spatiu

Va propunem o casa frumoasa, situata in Mogosoaia pe strada Livezilor. Construita in 2015, casa face parte dintr-un mic ansamblu rezidential, cu imobile P+Etaj. Desi este duplex, sistemul constructiv este unul independent-fiecare casa are pereti despartitori si fundatie proprie, construita pe cadre de beton armat cu pereti interiori si exteriori din caramida. Casa este compusa din 4 camere, terasa si curte individuala, cu acces independent din strada, pe o poarta automatizata. Terenul are o suprafata totala de 339mp, amprenta imobilului 100mp. Curtea este amenajata cu gazon, trandafiri, plante mature si sistem de iluminat. Suprafata utila a casei este de 120mp, compusa dintr-un living de 36mp, bucatarie inchisa de 15mp, o baie de serviciu si hol; din living exista acces catre curte si gradina, iar din bucatarie avem acces pe terasa si in gradina. La etaj, avem 3 dormitoare si 2 bai, din care dormitorul matrimonial are 16mp si baia matrimoniala completa de 6mp. In plus exista un spatiu generos de depozitare, amenajat din podul casei, cu acces pe o scara retractabila. Imobilul construit in 2015 este racordat la gaz, curent electric si apa; in prezent canalizarea este de tip "fosa ecologica", dar au fost demarate de curand, lucrarile de racordare la sistemul centralizat de canalizare al localitatii ( cu ocazia acestor lucrari, in vederea racordarii ulterioare, proprietarul a inlocuit instalatia interioara de canalizare din curte). Casa este intr-o stare foarte buna, mobilierul prezentat este optional si nu este inclus in pretul afisat. Proprietatea apartine unei persoane fizice, nu exista TVA sau alte taxe, comisioane sau costuri, decat cele notariale, in cazul achizitiei. Va incurajez sa ma contactati pentru programarea unei vizionari. Bucura-te de viata departe de oras ! Hai la vizionare !

Palatul, Parcul si Lacul Mogosoaia sunt principalele atractii ale celei mai apropiate zone limitrofe din nordul Bucurestiului. Practic zona Mogosoaia face parte, de mai multi ani, din zona rezidentiala de Nord a Capitalei. Este un loc usor accesibil din si catre oras, cu o infrastructura din ce in ce mai dezvoltata. Mogosoaia este o zona accesata de familii tinere, cu o viata dinamica, dar care isi doresc liniste si intimitate cand ajung acasa. Esti conectat usor la reteaua de mijloace de transport in comun: avem statia de autobuz la 100m: linia R470 circula intre Mogosoaia si Chitila si ai legatura cu liniile STB:
- R476 care merge pana la Piata Chibrit-statia de metrou 1 Mai;
- R474 care merge pana in cartierul Damaroaia, cu legatura la linia de metrou Bucurestii Noi.
Un nou mod de a ajunge in oras este linia Metropolitana de tren care circula intre Otopeni si Gara de Nord cu statie in Mogosoaia.
Pasajul peste linia de centura DNCB din dreptul Soselei Bucuresti-Targoviste asigura un acces mai fluid catre zonele Baneasa si Bucurestii Noi.
Bucura-te de viata departe de oras ! Hai la vizionare !

Localizare

Informații utile

Zona Mogosoaia
Băi 3
Suprafața construită (desfășurată) 154 m2
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 4
An construcție 2015
Suprafața utilă 123 m2
Suprafață teren 339 m2
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie
Vecinătăţi
scoala, parc, restaurant, transport in comun, magazine
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%

Video

Ultima actualizare: 9 august 2022
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de ImoNord