140.000 €
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2022
Suprafața utilă 138 m2
Suprafață teren 210 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere 8 m2

Descriere

SPOT Imobiliare recomanda spre vanzare case insiruite de 4 camere, pozitionate in Floresti, zona Primariei. Casele au constructia din caramida, cu acoperis din tigla, zidurile despartitoare dintre case sunt din caramida de 40 cm, cu vata bazaltica avand hidroizolatie si izolatie de 20 cm, regimul de inaltime fiind P+1E. Suprafata utila este de 120 mp, suprafata aferenta de teren este de 200 mp. Compartimentarea se prezinta astfel: parter: bucatarie cu living, hol, spatiu tehnic si o baie. La etaj: trei dormitoare, hol, 2 bai, un balcon. Dormitorul matrimonial este prevazut cu dressing si baie proprie. Se vinde la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta si instalatii trase la pozitie, peretii gletuiti, centrala termica, geamuri termopan cu tamplarie PVC si geam triplu. Exteriorul casei se va preda finisat, iar curtea delimitata si amenajata. Incalzirea va fi prin pardoseala atat la parter, cat si la etaj. Pentru fiecare unitate

SPOT Imobiliare recomanda spre vanzare case insiruite de 4 camere, pozitionate in Floresti, zona Primariei. Casele au constructia din caramida, cu acoperis din tigla, zidurile despartitoare dintre case sunt din caramida de 40 cm, cu vata bazaltica avand hidroizolatie si izolatie de 20 cm, regimul de inaltime fiind P+1E. Suprafata utila este de 120 mp, suprafata aferenta de teren este de 200 mp. Compartimentarea se prezinta astfel: parter: bucatarie cu living, hol, spatiu tehnic si o baie. La etaj: trei dormitoare, hol, 2 bai, un balcon. Dormitorul matrimonial este prevazut cu dressing si baie proprie. Se vinde la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta si instalatii trase la pozitie, peretii gletuiti, centrala termica, geamuri termopan cu tamplarie PVC si geam triplu. Exteriorul casei se va preda finisat, iar curtea delimitata si amenajata. Incalzirea va fi prin pardoseala atat la parter, cat si la etaj. Pentru fiecare unitate locativa sunt prevazute 2 locuri de parcare. Accesul se face pe un drum privat asfaltat, incluzand spatii si alei comune, curte privata cu acces securizat. Utilitati: apa, gaz, curent, canalizare. Se preteaza si pentru doua familii. ID intern: SPT516.

Parerea agentului : Zona este una linistita cu acces facil catre oras, in proximitate regasim : cresa, gradinita, scoala, parc, primarie, supermarket etc...toate aceste criterii constituie un avantaj.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati.
SPOT Imobiliare
 
0

0720798701

 

Localizare

Informații utile

Zona Floresti
Băi 3
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 120 m2
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 4
An construcție 2022
Suprafața utilă 138 m2
Suprafață teren 210 m2
Deschidere 8 m2
Finisaje/Utilităţi
Sapa, Glet, Lavabil, Geamuri, Geamuri term. aluminiu, Calorifere nu, Interfon
Info imobil
Nemobilat, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare
Vecinătăţi
magazine, restaurant, scoala, gradinita, transport in comun, parc
Destinații
Rezidenta, rezidenta
Ultima actualizare: 27 septembrie 2022
Ești interesat?