265.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 1936
Suprafața utilă 74 m2
Suprafață teren 116 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Va propun spre cumparare un imobil situat in centrul capitalei, o casa amplasata in cvartalul de strazi din proximitatea Parcului Carol si a Palatului Parlamentului, cu acces facil la Metrou Piata Unirii.
Zona este una din cele mai cautate si solicitate zone din oras deoarece ne aflam la mica distanta de tot ce are orasul mai frumos, atat de zona Unirii cat si parte de Centru Vechi a orasului sunt usor accesibile de la aceasta casa, avem si posibilitate de parcare in fata casei si imobilul are toate atuurile pentru a fi pretabil pentru un sediu social al unei firme importante (se preteaza si pentru cabinet de avocatura si pentru cabinet si pentru notariat etc ) Imobilul este dispus pe un singur nivel, situatia juridica este clara, avem un singur proprietar persoana fizica si eliberarea se poate realiza in termenul stabilit de comun acord. Acesul in curte este separat, avem curte proprie, toate utilitatile si suntem in relatii foarte bune cu vecinii care deasemenea sunt oameni

Va propun spre cumparare un imobil situat in centrul capitalei, o casa amplasata in cvartalul de strazi din proximitatea Parcului Carol si a Palatului Parlamentului, cu acces facil la Metrou Piata Unirii.
Zona este una din cele mai cautate si solicitate zone din oras deoarece ne aflam la mica distanta de tot ce are orasul mai frumos, atat de zona Unirii cat si parte de Centru Vechi a orasului sunt usor accesibile de la aceasta casa, avem si posibilitate de parcare in fata casei si imobilul are toate atuurile pentru a fi pretabil pentru un sediu social al unei firme importante (se preteaza si pentru cabinet de avocatura si pentru cabinet si pentru notariat etc ) Imobilul este dispus pe un singur nivel, situatia juridica este clara, avem un singur proprietar persoana fizica si eliberarea se poate realiza in termenul stabilit de comun acord. Acesul in curte este separat, avem curte proprie, toate utilitatile si suntem in relatii foarte bune cu vecinii care deasemenea sunt oameni deosebiti. Avem 3 camere destul de spatioase, una imediat in dreapta cum intram iar celelalte sunt spre stanga si compartimentarea spre ele este tip vagon. Inaltimea camerelor este de aproximativ 3ml, casa este solida si peretii nu prezinta fisuri si nu necesita interventii majore. Casa poate suferi imbunatatiri pentru un aspect exterior mai placut insa la interior este decent si pentru activitati de birou nu necesita amenajari deosebite decat daca viitori beneficiari considera necesar. Va astept cu drag la vizionari, un astfel de imobil iese destul de rar la vanzare si sper sa profitati de aceasta ocazie. Daniel, Apulum94.

Localizare

Informații utile

Zona Centrul Civic
Gr. sanitare 2
Suprafața construită (desfășurată) 90 m2
Tip proprietate Casă
Camere 3
An construcție 1936
Suprafața utilă 74 m2
Suprafață teren 116 m2
Finisaje/Utilităţi
Calorifere aluminiu, Geamuri termopan, Parchet, Gresie, Faianta
Info imobil
Centrala proprie a apartamentului
Vecinătăţi
parc, lac, scoala, magazine
Acte
Poseda numar cadastral
Destinații
Rezidenta, comercial, birou

Video

Ultima actualizare: 28 noiembrie 2022
Ești interesat?