349.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 7
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2007
Suprafața utilă 240 m2
Suprafață teren 540 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere 16 m2

Descriere

Vilă de vânzare recent renovată și mobilată, situată în zona Corbeanca
Dacă visați de multă vreme la o casă modernă, amenajată cu gust, futuristă prin maniera sa de construcție și prin design, astăzi vă prezentăm o ofertă care ar trebui să vă pună serios pe gânduri. Prin urmare, vă aducem în atenție această locuință ce se află în comuna Corbeanca, județul Ilfov, pe strada principală (șoseaua Unirii, în centru).
De ce merită să alegeți această casă?
Vă putem enumera zeci de motive pentru care această locuință poate fi casa în care să vă puteți simți împlinit și fericit o viață întreagă. În primul rând, apropierea de București reprezintă un mare avantaj pe care îl

Vilă de vânzare recent renovată și mobilată, situată în zona Corbeanca
Dacă visați de multă vreme la o casă modernă, amenajată cu gust, futuristă prin maniera sa de construcție și prin design, astăzi vă prezentăm o ofertă care ar trebui să vă pună serios pe gânduri. Prin urmare, vă aducem în atenție această locuință ce se află în comuna Corbeanca, județul Ilfov, pe strada principală (șoseaua Unirii, în centru).
De ce merită să alegeți această casă?
Vă putem enumera zeci de motive pentru care această locuință poate fi casa în care să vă puteți simți împlinit și fericit o viață întreagă. În primul rând, apropierea de București reprezintă un mare avantaj pe care îl veți avea. Practic, nu sunteți nevoit să locuiți în oraș, ci în apropiere, ceea ce înseamnă din start o zonă mai liniștită și, implicit, mai puțin poluată. De asemenea, aruncând o privire asupra modului în care s-au făcut recentele renovări, veți avea impresia că sunteți într-o casă din viitor. Monoculorile folosite în amenajarea acestei locuințe o fac să pară desprinsă parcă din revistele de profil. Această vilă a fost construită în anul 2007, dar a beneficiat de renovări integrale și mobilă la cheie chiar în acest an.
Câteva aspecte tehnice
Suprafața totală a terenului pe care este construită această casă este de 560 de mp, iar cea pe care s-a ridicat casa ocupă 240 de mp. Mai mult, amprenta la sol este de 99 mp, iar deschiderea la șoseaua Unirii este de 12 m.
În ceea ce privește utilitățile și dotările fundamentale, trebuie să știți că aici veți avea parte de toate utilitățile de bază, inclusiv canalizare, casa beneficiind de aer condiționat în fiecare camera (montat în 2022, când s-au făcut renovările), precum și de centrala termică, recent achiziționată.
Destinație imobil
Această locuință este ideală pentru o familie cu copii sau pentru un cuplu aflat la începutul căsnicie. Concret, dacă în ultimii ani ați reușit să faceți câteva economii și vreți să direcționați o sumă de bani consistentă către o investiție capitală, de viitor, această vilă îndeplinește toate condițiile necesare pentru a putea fi contractată.
Descriere compartimentare - Vilă Corbeanca
La parter veți avea un hol de intrare, după care urmează zona de living + dining. Evident, aici se găsește și o bucătărie semideschisă. Totodată, există și o baie (cu geam) și duș walk-in. În plus, dacă vă place să lucrați și de acasă câteodată, trebuie să știți că la parter aveți inclusiv o zona de Home Office cu balcon. Nu în ultimul rând, pentru serile târzii de vară, vă puteți crea o atmosferă de vis pe terasa acoperită cu iesire din living, unde vă puteți bucura de un vin nobil alături de familie sau prieteni.
Mai departe, la primul etaj vom găsi un hol, 2 dormitoare (fiecare având dressinguri separate), un balcon, o baie cu cadă, unde să vă puteți relaxa cu o baie fierbinte la finalul fiecărei zile.
La cel de-al doilea etaj veți găsi intrarea se face prin hol, iar de acolo veți avea acces către dormitor care are, la rândul său, un dressing și balcon. Și pentru că v-am spus încă de la început că vorbim despre o vilă amenajată după principii futuriste, trebuie să veniți să vedeți neapărat și camera mini-cinema, precum și un spațiu generos de depozitare a lucrurilor din casă. Bineînțeles, și aici veți avea o baie mare și duș walk-in
În cele din urmă, la cel de-al treilea etaj se află mansarda tip Reading-Room cu geam Velux și balcon. Acesta este locul în care vă puteți petrece serile sau diminețile, savurând un ceai sau o cafea, bucurându-vă de timpul acordat relaxării.
Pe de altă parte, acest teren vă oferă inclusiv două curți generoase. Prima dintre ele vă pune la dispoziție 5 locuri de parcare, sistem de porți automatizate cu telecomandă, sistem de iluminare gard, perimetru, plus reflectoare pentru fațadă, cu senzori de lumină. Și pentru ca peisajul să fie cu adevărat spectaculos, în curtea din față veți vedea și o fântână arteziană.
În ceea ce privește partea din spate, aici veți avea ocazia să vedeți un foișor metalic, plus o zonă tip lounge unde se pot relaxa 12 persoane. Totodată, pentru weekendurile cu prietenii, puteți organiza o masă chiar la dumneavoastră acasă, mai ales că aveți și o zonă de barbeque, plus vatră metalică unde puteți pregăti mâncăruri alese.
Caracteristici zonă
Infrastructura zonei este completă și perfectă pentru orice familie, întrucât la doar câțiva pași de casă se află cele mai importante magazine și instituții de stat: Lidl la 1 min, Penny Market la 2 min, Mega Image la 3 min, Farmacie, 2 benzinării, Mall și Hornbach la 5 min, Poliția și Primăria la 1 min distanță, etc.
În cele din urmă, trebuie să mai adăugăm faptul că proprietatea se predă la cheie, complet mobilată și utilată. Mai mult, dacă intenționați să vă mutați aici cât de repede cu puțină, atunci puteți să vă pregătiți bagajele chiar în ziua următoare.

Localizare

Informații utile

Zona Bucuresti
Băi 3
Nr. balcoane 3
Suprafața construită (desfășurată) 280 m2
Tip proprietate Casă
Camere 7
An construcție 2007
Suprafața utilă 240 m2
Suprafață teren 540 m2
Deschidere 16 m2
Finisaje/Utilităţi
Marmura, Granit, Gresie, Parchet, Lavabil, Faianta, Scara interioara
Ultima actualizare: 5 decembrie 2022
Ești interesat?