280.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 13
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 1932
Suprafața utilă 720 m2
Suprafață teren 6233 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere 50 m2

Descriere

Casa de vanzare din caramida, cu o istorie de aproape 90 de ani, situată în comuna Bughea de Jos, Argeș
V-ați dorit mereu să locuiți într-o locuință cu specific „vintage” și chiar sunteți în căutarea uneia pe care să o cumpărați și să o amenajați exact așa cum vă dictează intuiția și inima? Astăzi poate fi clipa în care puteți vă concretiza visul, pentru că vă propunem spre vânzare această casă, construită în anul 1932. Locuința este situată în localitatea Bughea de Jos, din județul Argeș și are nici mai mult, nici mai puțin de 13 camere pe care le puteți organiza și amenaja după bunul plac. De asemenea, acestora li se adaugă și două băi, precum și două terase, ce vă vor oferi zilnic cele mai frumoase

Casa de vanzare din caramida, cu o istorie de aproape 90 de ani, situată în comuna Bughea de Jos, Argeș
V-ați dorit mereu să locuiți într-o locuință cu specific „vintage” și chiar sunteți în căutarea uneia pe care să o cumpărați și să o amenajați exact așa cum vă dictează intuiția și inima? Astăzi poate fi clipa în care puteți vă concretiza visul, pentru că vă propunem spre vânzare această casă, construită în anul 1932. Locuința este situată în localitatea Bughea de Jos, din județul Argeș și are nici mai mult, nici mai puțin de 13 camere pe care le puteți organiza și amenaja după bunul plac. De asemenea, acestora li se adaugă și două băi, precum și două terase, ce vă vor oferi zilnic cele mai frumoase priveliști către lumea satului muntenesc.
Casă sau conac?
Indiferent care ar fi planurile dumneavoastră de îndată ce veți cumpăra această proprietate, este ușor să ne dăm seama că puteți să faceți aici orice vă trece prin minte. Dacă doriți să o amenajați ca locuință personală, atunci veți gândi compartimentarea în așa fel încât să vă puteți bucura aici de tot ceea ce este nevoie într-o casă locuită permanent. Pe de altă parte, dacă aveți planuri ceva mai îndrăznețe și ați dori să transformați această casă într-o unitate de cazare cu specific rustic, cu tente moderniste fine, merită să știți că aveți cu ce lucra. Numai observând imaginile cu casa, la momentul actual, vă veți da seama că există niște detalii pe care le puteți valorifica la maximum, astfel încât să puteți face din acest imobil o adevărată bijuterie arhitecturală.
Câteva aspecte tehnice
Suprafața terenului pe care este construită această casă este de 6.233 de mp, din care suprafața utilă reprezintă 720 mp. În ceea ce privește amprenta imobilului, aceasta este de 230, iar deschiderea de 50. Acest imobil a fost construit din cărămidă și beneficiază de majoritatea utilităților de bază, printre care putem aminti: apă, curent, canalizare. De asemenea, încălzirea se face prin intermediul caloriferelor și a sobelor existente.
Casă de vânzare Bughea de Jos – Descriere și Compartimentare
Având în vedere faptul că vorbim despre o casă care dăinuie 100 de ani, inclusiv detaliile legate de compartimentare ne vor duce cu gândul spre ideea de simplitate, îmbinată cu o strategie aparte de dispunere a camerelor. Prin urmare, aici veți găsi un living spațios, dotat și mobilat, căruia i se adaugă și o bucătărie complet mobilată, cele două băi, precum și camerele de dormit, amenajate într-un stil aparte. Dacă sunteți o fire conservatoare, meticuloasă, aici veți avea parte din plin de detalii cu care puteți jongla exact așa cum vă doriți. Fie că doriți să le păstrați ori intenționați să modernizați locuința complet, există câteva la care, în mod sigur, nu veți putea renunța datorită frumuseții lor.
În ceea ce privește detaliile exterioare, nu veți vedea doar o construcție impozantă, impunătoare prin dimensiunea generoasă pe care o are, ci și prin unicitatea formelor observabile chiar și de la distanță. De asemenea, gardul este realizat în acord cu finisajele și detaliile de ordin arhitectual ale casei.
În final, dacă v-am stârnit curiozitatea și, totodată, interesul cu această propunere de vânzare, vă așteptăm să stabilim o întrevedere pentru a vă prezenta detaliat toate aspectele pe care doriți să le știți.
Ceea ce merită subliniat este faptul că această proprietate poate fi readusă la viață prin talentul și inspirația unui proprietar care știe că, achiziționând-o, va pune mâna pe o comoară arhitecturală.
 

Localizare

Informații utile

Zona Bucuresti
Băi 2
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 900 m2
Tip proprietate Casă
Camere 13
An construcție 1932
Suprafața utilă 720 m2
Suprafață teren 6233 m2
Deschidere 50 m2
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Lavabil, Faianta, Semineu
Ultima actualizare: 6 decembrie 2022
Ești interesat?