165.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 5
Băi + Gr. sanitare 4
An construcție 2008
Suprafața utilă 193 mp
Suprafață teren 173 mp
Teren liber(curte) -
Deschidere 9 mp

Descriere

Vila construita ca un duplex, pentru eficientizarea utilizarii terenului dar si a utilitatilor, avand insa  curte si intrare separata, de vanzare in zona Petresti - Corbeanca, reper Campul cu Maci, avand 5 camere, 4 dormitoare, suprafata totala construita 220 mp, suprafata utila 193 mp si suprafata teren 173 mp. Deschiderea este de 9 ml. Imobilul are amprenta 75 mp, curtea individuala libera 104 mp. Are structura din beton, este construita in anul 2008, si este finalizata in proportie de 87%, conform unui raport de evaluare specializat; constructie din caramida , beton armat, avand 4 bai, 1 bucatarie dechisa, dar care poate fi foarte usor delimitata cu un perete suplimentar, precum si 4 balcoane. Dotari : acoperis: lindab; bucatarie: deschisa; incalzire in pardoseala, ferestre casa: term. pvc care se deschid; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior; pereti: lavabil; plansee: beton armat; podele: nefinisat; structura casa: beton; tip curte: individuala.

Vila construita ca un duplex, pentru eficientizarea utilizarii terenului dar si a utilitatilor, avand insa  curte si intrare separata, de vanzare in zona Petresti - Corbeanca, reper Campul cu Maci, avand 5 camere, 4 dormitoare, suprafata totala construita 220 mp, suprafata utila 193 mp si suprafata teren 173 mp. Deschiderea este de 9 ml. Imobilul are amprenta 75 mp, curtea individuala libera 104 mp. Are structura din beton, este construita in anul 2008, si este finalizata in proportie de 87%, conform unui raport de evaluare specializat; constructie din caramida , beton armat, avand 4 bai, 1 bucatarie dechisa, dar care poate fi foarte usor delimitata cu un perete suplimentar, precum si 4 balcoane. Dotari : acoperis: lindab; bucatarie: deschisa; incalzire in pardoseala, ferestre casa: term. pvc care se deschid; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior; pereti: lavabil; plansee: beton armat; podele: nefinisat; structura casa: beton; tip curte: individuala. Pretabil locuinta, birou, locuinta/birou.
Pentru a se muta in casa, noul proprietar trebuie sa termine instalatiile electrice (adica tablouri, bransament, si aparataj) sa instaleze centrala termica si sa finalizeze instalatiile sanitare si termice. De asemenea, pardoselile se pot monta in functie de gustul si nevoia noului proprietar.
Vanzatorii pot sa finalizeze imobilul, insa pretul va creste direct proportional cu investitia facuta.
Va stam la dispozitie cu detalii/lamuriri sau pentru vizionare.
Comisionul este 0 pentru cumparator!
Oferim comision agentului care ne introduce un client cumparator!
ID intern: 24R2287.

Localizare

Informații utile

Zona Corbeanca
Băi 4
Nr. balcoane 4
Suprafața construită (desfășurată) 220 mp
Tip proprietate Casă
Camere 5
An construcție 2008
Suprafața utilă 193 mp
Suprafață teren 173 mp
Deschidere 9 mp
Finisaje/Utilităţi
Nefinisat, Lavabil, Geamuri, Geamuri care se deschid, Term. pvc, Calorifere fara, Scara interioara, Scara interioara
Info imobil
Nemobilat, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Telefon, Cablu tv
Vecinătăţi
transport in comun
Acte
Contr. vanzare-cumparare
Destinații
Birou, rezidenta
Ultima actualizare: 8 septembrie 2023
Ești interesat?