3.999 €/lună
Tip proprietate Vilă P+1+M
Camere 5
Băi + Gr. sanitare 4
An construcție 2017
Suprafața utilă 380 mp
Suprafață teren 429 mp
Teren liber(curte) -
Deschidere 15 mp

Descriere

TRUST IMOBILIARE va ofera pentru inchiriere o casa unica, cu un design si arhitectura in stilul marelui artist Gaudi. Din momentul in care intri pe aceasta proprietate, te simti ca si cum ai vizita o opera a lui, in Barcelona, deoarece a fost edificata si amenajata dupa aceleasi reguli. Este o casa cu elemente care ,,danseza in valuri'', fara colturi sau linii drepte,  cu influente din natura si cu materiale realizate din fier forjat, lemn, vitralii si bucati de ceramica. Cu un regim de inaltime S+P+E+M,  casa este desfasurata astfel: la subsol se afla un spatiu de depozitare, camera tehnica si spalatoria, la parter se afla un garaj, un birou cu iesire in gradina, un dormitor, baie si un dressing; la etaj se afla  bucataria, cu zona de servirea mesei, 2 dormitoare, 2 bai si terase superbe iar la mansarda se afla o zona de relaxare, baie si  jacuzzi. Fiecare camera  reprezinta unul din cele patru anotimpuri, ,,copacul'' de la

TRUST IMOBILIARE va ofera pentru inchiriere o casa unica, cu un design si arhitectura in stilul marelui artist Gaudi. Din momentul in care intri pe aceasta proprietate, te simti ca si cum ai vizita o opera a lui, in Barcelona, deoarece a fost edificata si amenajata dupa aceleasi reguli. Este o casa cu elemente care ,,danseza in valuri'', fara colturi sau linii drepte,  cu influente din natura si cu materiale realizate din fier forjat, lemn, vitralii si bucati de ceramica. Cu un regim de inaltime S+P+E+M,  casa este desfasurata astfel: la subsol se afla un spatiu de depozitare, camera tehnica si spalatoria, la parter se afla un garaj, un birou cu iesire in gradina, un dormitor, baie si un dressing; la etaj se afla  bucataria, cu zona de servirea mesei, 2 dormitoare, 2 bai si terase superbe iar la mansarda se afla o zona de relaxare, baie si  jacuzzi. Fiecare camera  reprezinta unul din cele patru anotimpuri, ,,copacul'' de la parter pana sus, tine loc de balustrada  iar mobilierul in acelasi stil, completeaza frumusetea acestei case.

Casa cu aceste minunatii arhitecturale, zona in care este amplasata, panorama larga asupra orasului, iti dau o stare de bine si de frumos!

Daca va doriti sa locuiti in aceasta casa superba, va rugam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire!

Localizare

Informații utile

Zona Andrei Muresanu
Băi 4
Suprafața construită (desfășurată) 440 mp
Tip proprietate Vilă P+1+M
Camere 5
An construcție 2017
Suprafața utilă 380 mp
Suprafață teren 429 mp
Deschidere 15 mp
   
Finisaje/Utilităţi
Geamuri, Geamuri, Calorifere
Ultima actualizare: 25 October 2023
Ești interesat?