179.900 €
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2022
Suprafața utilă 120 mp
Suprafață teren 310 mp
Teren liber(curte) -
Deschidere 14 mp

Descriere

Casa de vanzare in ansamblu rezidential 2023, Tunari - Ilfov

Va propunem vila individuala spre vanzare in zona - Tunari, Ilfov. Vila este situata intr-un complex nou finalizat, ce beneficiaza de loc de joaca pentru copii si strazi asfaltate, contecat la toate utilitatile. Proprietatea are 4 camere, 3 dormitoare, dispuse pe parter si etaj 1, cu o suprafata totala construita 150 mp, respectiv suprafata utila 120 mp. Suprafata terenului este de 310 mp cu deschidere de 14 ml. Imobilul are amprenta 75 mp. Are structura din beton si caramida, este finalizata in august 2022. Dotari : acoperis: tabla lindab; bucatarie deschisa; ferestre casa: term. pvc tripan Salamander, izolatie polistiren expandat 10cm + fatada structurata, incalzire casa: centrala termica cu incalzire in pardoseala. Casa este pregatita cu doua locuri de parcare betonate ce au acces direct din strada principala. Pretul este de 179.900 euro +

Casa de vanzare in ansamblu rezidential 2023, Tunari - Ilfov

Va propunem vila individuala spre vanzare in zona - Tunari, Ilfov. Vila este situata intr-un complex nou finalizat, ce beneficiaza de loc de joaca pentru copii si strazi asfaltate, contecat la toate utilitatile. Proprietatea are 4 camere, 3 dormitoare, dispuse pe parter si etaj 1, cu o suprafata totala construita 150 mp, respectiv suprafata utila 120 mp. Suprafata terenului este de 310 mp cu deschidere de 14 ml. Imobilul are amprenta 75 mp. Are structura din beton si caramida, este finalizata in august 2022. Dotari : acoperis: tabla lindab; bucatarie deschisa; ferestre casa: term. pvc tripan Salamander, izolatie polistiren expandat 10cm + fatada structurata, incalzire casa: centrala termica cu incalzire in pardoseala. Casa este pregatita cu doua locuri de parcare betonate ce au acces direct din strada principala. Pretul este de 179.900 euro + tva. 

Vila este situata in complex reidential alcatuit din 150 de proprietati individuale. In complex se regasesc un loc de joaca pentru copii si spatiu amenajat pentru caini.

Spatii comerciale se afla la o distanta de 5 minute, iar in apropiere sunt scoli si gradinite.

Pentru un tur virtual puteti accesa link-ul de mai jos: 

Localizare

Informații utile

Zona Tunari
Băi 3
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 120 mp
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 4
An construcție 2022
Suprafața utilă 120 mp
Suprafață teren 310 mp
Deschidere 14 mp
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Lavabil, Faianta, Geamuri, Geamuri term. pvc, Calorifere
Info imobil
Nemobilat, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare
Vecinătăţi
scoala, transport in comun, parc
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 23 noiembrie 2023
Ești interesat?