1.800 €/lună

Tip imobil În vilă
Suprafața utilă 181.3 m2
An construcție 1940
Clasă birouri -
Etaj P / P+2
Locuri parcare -
Înălțime -
Stadiu construcție finalizat

Descriere

Acest spatiu de birouri ocupa in intregime parterul unei vile de pe Bulevardul Dacia, la o distanta de 5 minute de mers pe jos pana la Piata Romana.

Are suprafata utila de 181 mp si este compus din 7 camere, bucatarie, doua grupuri sanitare si spatii de depozitare. Are ferestre cu geam termopan, aer conditionat si este pardosit cu linoleum de trafic intens. Vila are centrala termica proprie.

Ultima data in aceasta locatie a functionat un cabinet medical si se poate inchiria pentru astfel de activitati, dar se preteaza si pentru birouri.

Intreaga vila este ocupata doar de firme, pe fiecare nivel al sau aflandu-se cate una singura. Are doua intrari: una pe fatada, dinspre bulevard, iar cealalta din curte.

Fiind situat intr-o vila, la cateva minute distanta Piata Romana, intr-o zona populata cu vile elegante, acest spatiu ofera simultan avantajele amplasarii in centrul Bucurestiului si al atmosferei distinse.

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona Romana
Nr. dormitoare 6
Băi 2
Suprafața construită (desfășurată) 218 m2
Tip imobil În vilă
Suprafața utilă 181.3 m2
An construcție 1940
Etaj P / P+2
Stadiu construcție finalizat
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: linoleum, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - aluminium, Calorifere otel, Calorifere fonta, Dotari: aer conditionat
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: in stare foarte buna, Compartimentare: semi-decomandat, Usi interior: lemn masiv, Bucatarie: inchisa, Acces stradal, Acces lateral, Strazi limitrofe: asfaltate, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
magazine, gradinita, scoala, transport public, metrou, parc, hotel
Alte suprafețe
STU - SUPRAFA?A TOTAL? UTIL?: 181.3 mp
Destinații
Destinatii: birou
Ultima actualizare: 3 noiembrie 2021
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de CREATIVAE DOMUS