0
0
Adaugă anunţul tău

Birou - Militari

Reper: lângă A1- Centura

 555RUN13923 
click pentru zoom
28 Poze
 • Suprafața utilă 2344 m2
 • Suprafața const 2680 m2
 • Suprafața teren 1971 m2
 • Construcție 2008
 • Metrou Da
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
1.599.000

Militari, A1- Centura, vanzare cladire de birouri /showroom P+3 + depozit. Cladirea a fost edificata in perioada 2007-2008.

- Cladirea are o suprafata construita de 1.680 mp ( 1.344 mp utili) + 1.000 mp utili depozit;

- Front stradal cu vizibilitate exceptionala direct de pe A1, cele 4 etaje ale cladirii comerciale de timp show-room fiind inchise cu un perete cortina de sticla transparent a ce confera tuturor etajelor un statut de, vitrina continua 24 ore,

- Suprafata de teren este de 1.971 mp , cu dimensiuni de 20 x 50 m circa ( 20 m front stradal ) , cu amprenta construita la sol de 1.344 mp;

- Diferenta de teren neconstruit o reprezinta un spatiu de aprox 100 mp in spatele cladirii , in prezent acoperit si inchis cu panour structura usoara , si de circa 500 mp amenajati ca si parcare in fata cladirii .

- Sub parcarea din fata cladirii exista un bazin de retentie de apa , prevazuta pentru retea de hidranti interior daca este cazul ( activitatea desfasurata in prezent nu a necesitat punerea in functiune a acestei retele )

- Structura cladirii din fata , cu nivel inaltime P+3 , fiecare etaj avand un spatiu util de 4 m H , este realizata din Otel si beton armat . Fatada cladirii este realizata di perete cortina . Fatadele laterale ale acesteia sunt realizate din panouri tip sandwich de 6 cm marca Kronospan catre exterior , iar in interior au fost aplicate : vata basaltica + pereti gips carton .

- Cladirea comerciala este dotata cu lift cu 4 statii ( una suplimentara I caz de inaltare a cladirii ) + 2 scari de acces ( fata + spate ) . Finisajele sunt realizate din placi ceramice italiana de calitate exceptionala .

- Depozitul adiacent cladirii comerciale , lipit de aceasta , are o suprafata de circa 900 mp , o inaltime utila libera de 9 m . Peretii si acoperisul sunt realizati din aceleasi panouri de tip sandwich marca Kronospan .

- Incalzirea si racirea cladirii comerciale este realizata cu ajutorul cu roof top de mare capacitate , alimentat alternative cu gaz metan si curent electric

- Puterea electrica instalata - 137 kw ? cu un transformator propriu situat pe terenul societatii , care ulterior realizarii a fost donat si este intretinut in prezent de Enel Multenia Sa

- Apa este furnizata cu ajutorul unui foraj propriu de apa , situat in incinta parcarii proprii , exista un contact cu un laborator specializat care realizeaza probe lunare pentru a garanta calitatea apei.

Pret de vanzare- 1.599.000 Euro.

Badea Marius- 0724.299.311

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • Altele garaj: Cladire parcare
 • Finisaje/
  Utilităţi
  aer conditionat, lift, sistem de alarma, sala de conferinte, iluminat exterior
 • Info imobil nemobilat, nou, amenajate, vedere mixta
 • Vecinătăţi magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, metrou, bar/pub, restaurant, drum urban
 • Alte suprafețe 1.000 mp depozit
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 30.10.2020
Contactează-ne
Contactează agentul:
Marius Badea
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Str. Radu Beller, Nr. 31, Et. 2, Ap. 4, Sector 1, Bucuresti cod: 011702
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Marius Badea
EUROBEST IMOB COMPANY
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc